TODAY´S LITTLE PROJECT.

Allmänt Casa Gizmolina

Söndag = Uggtofflordag.

Jag har haft ett gäng tavlor stående mot väggen på skänken i gången i en evighet så idag var det verkligen på tiden att spika upp dem på väggen!

Men det är ju inte alltid helt lätt att få till en bildevägg bara “sådär” så mitt tips! till er som funderar på att fixa en sån vägg är att starta med att lägga ut tavlorna etc på golvet  så som du tänker att de ska hänga för då har du möjlighet att flytta runt dem och tänka till och ändra utan att det blir 48 extra spikhål i väggen.

Min vägg är inte helt klar men här ser ni hur den ser ut just nu:

Tavlorna är en mix av Bruka Design, Bloomingville, Vanilla Fly och teckningar av Johanna. Också sitter det uppe en Lisa Rinnevuo tavla som ska lämnas in på ramning i morgon … tejpade bara upp den för att få känslan för om den passar där.

Nu åkte precis JIG iväg för att hämta J och det ska bli så mysigt att få hem henne igen. Hon önskade tacos till middag så tacos it is och sen ska vi förbereda morgondagens skoldag och köra söndagmys höstlovets sista dag! 🙂

P.S är det föresten någon som vet när jag borde ta in olivträden från terrassen? är det dags nu? eller ?

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 4 Comments

4 responses to “TODAY´S LITTLE PROJECT.”

 1. Camilla says:

  Å så fint det ble:) Har et sånt prosjekt på gang her også. Lurt å legge de utover gulvet først ja, vet ikke helt om jeg skal plassere mine bilder over spisebordet i stuen(vi har ikke spiseplass på kjøkkenet) eller i trappeoppgangen.Har så lyst på nye spisestoler og bord +sofa, har du tips ? Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Låter som en riktigt bra idé att fixa en liknande vägg i stuen over spisebordet, eller i trappoppgången, eller kanske på båda ställena? När det gäller nya spisestoler + bord + soffa så önskar jag mig också det men det är i.n.t.e. lätt att hitta….. Själv är jag svag för runda bord så det är mitt tips! Ett runt bord med fina klädda stolar med armstöd som är sköna att sitta i. Har sett en del fint från Slettvoll, R.O.O.M. (finns tyvärr ej kvar i Norge, men i Stockholm….) och svenska All in Wood. Så de butikerna är mina tips! Önskar dig stort lycka till med fixandet! Mejla mig gärna bild när du är klar så att jag får se! 🙂 Klem!

 2. Therese says:

  Måste bara fråga om din lilla gris på bilden. Vad har den för historia? Den ser så söt rolig ut 😉

  Kram och tack för en fantastisk blogg

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback!!! 🙂

   Den söta grisen har faktiskt ingen historia alls. Jag hittade den då jag gjorde ett stylinguppdrag och fick den inte ur huvudet så en dag slog jag till och sen dess har den bott här hemma! 🙂

   Grisen är en spargris som jag lägger alla mynt jag hittar i min handväska / JIG´s fickor i och en dag blir pengarna Johannas.

   Önskar dig en magisk tisdag ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *