TODAY I LOOOOVE…

…den här underbara blusen som vackra coola och sjarmiga Kate Hudson valt ut som ett av sina favoritplagg i Lindex vårkollektion. Det står verkligen “gizmolina” på den och jag överdriver inte när jag säger att jag kommer att bo i den i vår/sommar. It´s simply perfect!  Jag ska knipsa pics då jag har på mig den strax , ska bara fixa håret först, om jag kan? för jag har f-n fått ryggskott. Shit alltså!!!   Men hur som helst – ville skynda mig och tipsa er om blusen för kollektionen lanserades igår.  Så löp & köp girls! 🙂

Uppdatering: jag tar mig inte upp från stolen.  inte ens med hjälp av JIG. Så här sitter jag…. H.e.l.p.!… Men en fantastisk vän har tipsat mig om tabletter att ta och att jag ska lägga mig med is mot ryggen så nu måste jag göra nytt försök att förflytta mig så att jag ligga. Hur nu det ska gå….

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “TODAY I LOOOOVE…”

 1. Titti says:

  Jag köpte flera plagg ur Kate Hudsons kollektion….så mycket snyggt….speciellt kimono-blusen.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du hittade flera plagg i kollektionen! Den är riktigt boho-snygg! 🙂

   Njut dagen! Kram!

 2. Amelie says:

  Har provat den blusen och tyvärr blev jag besviken. Tofsarna såg redan slitna ut i butiken, hyskorna var slarvigt ditsydda och modellen satt inte alls bra på mig, gravidvarning…

  • gizmolina says:

   Åh så trist…. Jag har massor av “gravidvarning” toppar / blusar / klänningar, gillar den formen ! 🙂

   Happy weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *