Today I love…


Utanför baletten idag runt kl.13.45.

…Johannas nya fina päls-kappa från Chill Norway. Den är bara helt bedårande FIN och hon invigde den idag då vi åkte till baletten.


Söta vänner! (tusen tack J för den fina ballongen Johanna fick!)

Jag & J kom precis innanför dörren efter en hel eftermiddag ute (balett, IKEA & Sandvika Storcenter) och för att råda bot på “problemet” att jag inte kan blogga då jag inte är hemma så köpte jag en I-phone (4) igår 🙂  Nu väntar jag bara på ett nytt simkort och sen kan jag blogga var jag än befinner mig. (jippie!!). Telefonen är en kraftigt försenad påskpresent, fick den av JIG i påskas men har inte kommit mig för att gå och köpa den förren nu. Vissa ting tar lite tid… 😉

Nu ska jag slänga ihop lite god middag här och sen ska vi girls lördagsmysa till max.

Önskar dig en riktigt härlig kväll!

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Today I love…”

 1. Nicole says:

  Åh vad söta! 😀

 2. Emma :) says:

  så söta små flickor 🙂
  jag vill oxå ha en Iphone, jag hade nog inte väntat ett halvår tills jag köpte en, haha inte när det gäller en sån sak 😉
  fin blogg du har föresten!

 3. Gillar verkligen din blogg!
  den är jätte vacker! (:

 4. Vibeke says:

  Du kommer til å  elske din nye iphone. I do;)

  Vibeke

 5. Anonymous says:

  Sååå søte! Digger virkelig din stil og blogg! Ønsker deg en fantastisk kveld;)
  Klem Therese

 6. isa says:

  kolla min blogg 🙂 puss
  izhcas.blogg.se
  btw älskar din blogg 🙂

 7. Sussie says:

  Vart har du köpt dina HOME-bokstäver i hallen??
  Ska precis till att göra om och fastnade för dom du har eller liknande.

 8. Alice says:

  Jag hade en DAGENS BLOGG idag, då den intressantaste bloggen vann. Men jag gillade alla bloggar och valde ut 3 av dom. Som då DU och alla andra bloggare får rösta på vem som ska vinna dagens blogg! Så kom igen.. klicka in och rösta på din favvorit! 🙂

 9. Lattemamman! says:

  Såååå söta små tjejer!! Kram!!

 10. Lanah says:

  Åh, så söta! 🙂

 11. LINA says:

  hihi, vad söta tjejer ^^

 12. louise says:

  jag har blivit en av dom sju finarlisterna till att bli veckans blogg 🙂
  alla som röstar på mig får en länkning.
  http://eelinskoglund.blogg.se/2010/september/veckans-bloggg-7-finalister.html#comment
  jag är nummer 6.
  tryck på länken för att komma till inlägget.
  puss

 13. Sessan ☆ says:

  Nämen lilla fröken söt som socker <3

  Hoppas du blir strålande nöjd med din iPhone 4. det öppnar sig helt klart miljoner multi tasking möjligheter.
  Den har många förbättringar & tar kanon bilder nu, men tyvärr är det många barn sjukdomar med fyran som jag inte hade med varken 3g eller 3gs. Ångrar jag sålde min vita 3gs & köpte fyran….. skulle väntat till alla barn sjukdomar var var fixade.

  Men den är KANOn & jag skulle aldrig byta till Ericsson, Nokia igen!!

  Puss & ha en strålande helg

 14. cammie says:

  så söta små tjejer =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *