Today I love…

…min ny pimpade iPhone! Det här är mitt första e-bay köp och ja, jag bara älskar det. Plötsligt är min telefon sååå Gizmolina  och sånna här underbara rosa glittriga Hello Kitty saker makes me H.A.P.P.Y.!! 🙂 

 Jag såg coveret på den HÄR snyggingens blogg och det tog nog max 5 min så hade jag klickat hem ett likt. Brukar du shoppa på e-bay?

Nu: mot dagis!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Today I love…”

 1. susan says:

  Jeg har alltid handlet masse på ebay, en del sko til meg og mye barneklær til ungene, spesielt ralph lauren er veldig billig

 2. Pethra C says:

  Nej, jag har aldrig vågat, vet inte varför för jag har förstått att man kan göra riktiga fynd där. 🙂

  Appropå något helt annat, jag efterlyser fortfarande biobiljetterna som jag vann för, vad som känns som, en evighet sedan nu.

 3. Pethra-
  Send mig en mejl! gizmolinas@hotmail.com Kram! 🙂

 4. Jannicke says:

  Lette faktisk selv etter dette når jeg så det på Camilla Pihl’s blogg, men vært lite på Ebay og fant det ikke…Dvs jeg fant andre farger, men ikke roooosa og det er et must;) Har du en link til selgeren? Kan jeg også spør om man betaler toll på dette?

  Takk for tips!

  Klem Jannicke

 5. Jannicke-
  Jag sökte på Hello Kitty iPhone 4 cover tror jag…? har tyvärr inget namn på leverantören… Fick det i posten då vi var bortresta så nej, ingen tull (men det kan hända man får det så ta höjde för det!). Hoppas att du får tag i det! Klem! 🙂

 6. Pinkpastry says:

  Ebay är det bästa som finns = )
  Sjukt fint skal!

 7. Sessan ☆ says:

  Haha, det var ju bara väldigt dig alltså ;D

  Ebay är nice om man vill ha saker billigt, men jag är ganska skeptisk vad gäller märkes varor för det finns otroligt massa bra fejk tyvärr.

  Kram

 8. Linda Klang says:

  Så fint! Vill ha!!!
  Kram, Linda

 9. Anna says:

  snyggt om man är 13 år 😉

 10. oo herregud. Jag är helt såld! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *