Today I love…

 

… min fina baddräkt från Lexington En baddräkt är ett snyggt komplement till bikini 🙂  

  Foto = bästa Jonas.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Today I love…”

 1. Lena i Uppsala says:

  Hej!

  Fantastiska bilder!
  Duktiga du som ger dig ut. Visst är det härligt att dra på sig träningskläderna, på med skorna, plugga i bra musik i öronen och ut för powewalk. Det bästa är efteråt och det är skönt att rensa huvudet och kroppen. Good for you! Mer energi får vi också… Keep on walking! Jag brukar ge mig ut ca 3 gånger i veckan á 1 – 1,5 timme. Kör hårt och njut av vårväder, men lite sol och värme vore inte fel.
  Kram på dej…,
  Lena

 2. Fina foton! Det måste vara roligt att ha med sig någon som verkar brinna för det och få så mycket fina bilder! Kul 🙂
  Men du, när ska du avslöja flytten? Vi är ju SÅÅÅÅ nyfikna nu 😉 KRAM och ha en fin dag

 3. Lena-
  Ja, det är underbart skönt! Jag springer ca 3 km med super bra musik på hög volym i öronen och jag älskar det. Min runda känns som en bra start så kan jag öka på sen… Önskar dig den bästa dagen ! och vad duktig du är som är ute på power walk flera gånger i veckan. You go! Kram ! 🙂

  Lotta-
  Det var verkligen win / win för mig och Jonas med all fotografering i Thailand. Han älskar att ta fina bilder och jag fick super fina blogg-pics 🙂 Jag lovar att avslöja vart vi ska flytta så fort jag vet för helt ärligt så vet vi inte ännu… Vi har flera alternativ.. Önskar dig en flott dag! Kram! 🙂

 4. Sara says:

  Jag håller med Lotta, är också sååå nyfiken på vart ni ska flytta! Är dom olika alternativen utanför Norges gränser, eller kommer ni bo kvar i Norge? 🙂

 5. Sara-
  Vi vet som sagt inte vart vi ska flytta ännu men jag lovar att berätta så fort vi har något mer konkret klart ! Det enda vi vet är att vi flyttar i september… Kram! 🙂

 6. Kristin says:

  Hei Anna Stina, nydelige bilder av deg! Men jeg må bare spørre – er du gravid!? Eller er det bare bildene som er litt missvisende…. Du ser godt ut i hvert fall!!

 7. MARIAHS says:

  Nydelig badedrakt:) Er det vårens nyhet?

 8. Kristin-
  Nej, inte gravid, har bara gått upp lite i vikt som den livsnjutare jag är … 😉

  Maria-
  Ja, baddräkten är en nyhet hos Lexington. Har sett att den finns i deras nettbutik: http://www.lexingtoncloting.com Happy Shopping ! 🙂

  KRAMAR till er !

 9. Ooops stavade fel i farten, här är riktig länk: http://www.lexingtonclothing.com

 10. Carina says:

  Du ser helt fantastsik ut på disse bildene og personlig synes jeg du kler godt de kg du har lagt på deg:)

  Synes forresten at dere kan flytte til Son:)

  Kram
  C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *