Today I love…

Allmänt

…denna ursnygga hippie inspirerade modeserie ur franska VOGUE.

Jeans, boots, päls detaljer + vackra accessarer = love!

Jag väntar på bud från fotostudion med ting som ska in på mina sidor i Kamille, packar ihop alla mattor som ska levereras till rens (kemtvätt), bokar resa (!) och packar in varor som några av er söta bloggisar shoppat av mig. What a day!! 🙂 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Today I love…”

  1. Astrid says:

    Masse Gratulere.Gleder meg til å shoppe i din butikk. Kos deg i solen))) 🙂 klem

  2. Alixandra says:

    Snyggt! I like too. Jag var och köpte ett buddah smycke av Tim igår och hon sa att du hade köpt av henne också. Så jag var nyfiken på vem du var så jag snokade upp dig. Så hej hej :)Jag bor förnärvarande i Kamala, Thailand. Har förstått att du spenderar tid här med? Vem kan inte blir kär i Thailand 😉 Ha det så bra….

  3. Så snygga outfits. Den sista är min favorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *