Today I love…

… det svenska magasinet Your Life! 🙂  Jag älskar deras layout och det är få magasiner jag läser så mycket i som i Your Life. Super inspirerande! Jag blir glad varje gång ett nytt nr kommer och detta hittade jag i posthögen då vi kom hem från Thai.  Nu är jag hemma och väntar på flyttbyrån som ska komma och leverera de ting som jag sökt fram i 4 containers. Jag var så långt inne i den ena att en kille fick lyfta mig ut för jag satt fast. Ha ha ! 🙂   Crazy! Ska köra på här. Solen skiner det är fredag. Loooove it !!! 🙂

P.S Om du bor i Oslo så vet jag att Your Life finns på Narvesen på Byporten.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Today I love…”

 1. Marianne says:

  Hei søte du!
  Jeg synes bloggen din er så bra, så takk for at du deler din positivitet med oss lesere!
  Og så lurer jeg på NÅR åpner du butikken din?? Er jo sååå spent!

  Klem fra Marianne

 2. Barbro says:

  Haha synes jeg ser deg innerst i containeren… du skriver så bra.
  Ha en fin helg .

  Klem Barbro

 3. gizmolina says:

  Marianne-
  Tack för din trevliga kommentar! 🙂 Jag öppnar så fort jag bara kan ! Har varit så upptagen med att få ordning i vårt hem i veckan… Men om ca 2 v tippar jag! Ger besked så fort som det är dags! 🙂

  Barbro-
  Tusen tack! 🙂 ja, det var verkligen helt galet, såg en sak längst in som jag skulle ha och sen kom jag inte ut 🙂 ha ha..

  KRAMAR till er ! 🙂

 4. Hanna says:

  Jag gillar också Yourlife riktigt mycket! Tog faktiskt tag i saken och fixade mig en prenumeration för en månad sen, så nu missar jag inga nummer. Härlig pepp får man av den tidningen, precis som från din blogg!

 5. Flott innlegg i bloggen din dette.
  Skal rusle litt rundt og se om jeg finner mere å la hjernen nære seg på.
  Gleder meg stort til neste blogginnlegg.

 6. Hestia says:

  Fantastisk layout!!! Må prøve å huske å kjøpe et nummer av dette magasinet når jeg skal til Oslo.

  Ha en fantastisk flott fredagskveld!

  -klem-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *