Today I love…

Jag har använt Clinique tvål till rengöring av ansiktet i alla år men sedan jag bytt till EVE LOM är det ingen väg tillbaka…  Den här cleansern är den absolut bästa jag haft och min hy blir len som silke av den.  Man tar en klick cleanser, värmer den mellan händerna och smörjer sedan in ansiktet med den. Sen blöter man den lilla klut som följer med i varmt vatten och lägger den över ansiktet och torkar bort sedan bort rengöringscremen…

Bästa cleanser ever !

Jag har köpt EVE LOM på det fina parfymeriet som ligger vid sidan om min butik i Vibesgate 11. Tjejen som driver butiken är världens trevligaste och om du inte bor i området så kan du shoppa i hennes nettbutik.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Today I love…”

 1. behöver ny så ska nog testa denna.

 2. Camilla says:

  Hej A-S!
  Jag gillar dessa inlægg med “Today I love…”!
  Så kul att få lite tips om bra grejer.
  Hoppas du har det bra!
  Kram//C.

  • gizmolina says:

   Tack för positive feedback ! 🙂 Jag ska bli bättre på att köra sånna inlägg varje dag! Önskar dig en super onsdag! Kram! 🙂

 3. Hei leste din lille blogg nå;)Ja eve lom sin rense krem er super,den renser og piler huden i ett,finnes ikke noe bedere;)Og ane som driver butukken er super koselig;)Det har nå blitt min lille godteri butikk;)Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *