Today I love…

Allmänt

…mina armband…de hänger med mig varje dag…

Kom på att jag aldrig visat er det fina Hermés armbandet som jag fick av JIG i födelsedagspresent. Det hade stått på min önskelista lääänge… det är blekrosa med guld detaljer och H står för HAPPY! 😉  Det vita tygbandet är det som munken som välsignade mig uppe i templet hos Big Buddha satte på mig, det får hänga med så länge det ser hyfsat fräscht ut… Nomination med sjärnor fick jag av min mamma för x antal år sedan, guldringarna är från Julie Sandlau och Cartier armbandet fick jag av JIG då jag födde J (då jag öppnade paketet var det en rosa barn prinsessebok i…och då jag bläddrade i den så hittade jag armbandet som JIG hade tejpat fast mellan ett par sidor… ).

Nu: hem till grannar med ett glas vitt i handen för strax dyker vår take-away middag upp bakom dörren.  Känns riktigt skönt med en soft kväll hemma på resorten. 🙂 tror faktiskt jag ska ta och se en dvd i kväll… !

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Today I love…”

 1. Mira says:

  Så fine armbånd 🙂

 2. elin says:

  Nydelige armbånd, spesielt det fra Hermes 🙂
  Ha en fin lørdagskveld!

 3. Gud vad fina! H-armbandet är to die for!!! Jag är inne i en smyckesperiod och jag som inte annars har lätt för att bära smycken bär gärna flera och både gammalt och nytt. Otroligt fint (speciellt att ha många armband). 😉

  • gizmolina says:

   Tack ! Jag älskar att ha många armband och har ofta ännu fler. Det kryddar armen ! 🙂 Och ja, Hermés armbandet är verkligen sååå fint ! jag är väldigt glad i det. Kram !

 4. lajla says:

  Fina minnen med alla! Jag fick faktiskt inget alls av min man när jag födde barn. Tror inte någon av oss hade en tanke på det, för den största gåvan man kan få hade vi ju precis fått…=)

 5. Linnéa says:

  Fin kombo!

  Fick H-armbandet häromdan (som en kärleksförklaring från min sambo H) men håller på att velar hit och dit om jag ska byta till storleken större.
  Vilken storlek har du – petite eller grande?

  Fortsätt att njuta i paradiset!! 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vilken fin kärleksförklaring! 🙂 grattis till nytt fint armband ! Jag har size petite för min handled är så smal… Njut din helg ! Kram! 🙂

 6. Linnéa says:

  Wow, du är minsann snabb till svara. Tack 🙂

  kram 🙂

 7. Lise says:

  Fantastisk fint fra Hermes. Fikk det samme,men i orange og gull. Love it:-)

 8. Marina says:

  Det där Hermez armbandet var ursnyggt!!!vet du ungefär vilken prisklass det ligger på?
  glöm inte svar mig om Cloud 69 halsbanden finns att köpa i Thailand, (med buddan) jag antar att de tillverkas där eller?
  skynda på med din Phuket guide…vi reser om två veckor….o kanske vi tar en sväng dit.
  mvh Marina

 9. Michaela says:

  Tjuuusigt! 🙂 Hermes är en dröm, testade typ alla färger när jag var i Munchen men kunde inte bestämma mig. Stod mellan svart för att det går till allt, orange för att det är klassiker eller rosa som jag blev kär i. Expediten förstod mitt dilemma men det roliga var att hon läste min tanke om att rosa är nog ändå jag! Det är en jättefin nyans, den klär dig med! Har du en susning vad cartier-armbandet ligger på? Har letat runt på nätet men känns som att det enbart finns priser på de i fake. Förstår att det är olika på material. Tänker en vacker dag… 🙂

 10. Maria says:

  Hej,fina är de allihopa. Måste passa bra ihop med din nya Lotus.
  Ha en skön dag på stranden.
  Kram Maria

 11. Maria says:

  Hej igen, om jag minns rätt så fick du en ring från Ole Lynggaard i julklapp 🙂
  /Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *