Today I love…


Snygg styling !

Idag hämtar jag min inspiration från denna SNYGGA modeserie ur Australiensiska VOGUE. Chanel är ALLTID lika classy & snyggt. I love it ! och en dag hoppas jag att jag äger en svart väska från dem…. ska börja lägga pengar i spargrisen!  eller föresten: kanske jag ska starta ett “väsk-konto”, på samma sätt som ett “rese-konto”? 😉


Vackra örhängen som matchar frisyren perfekt.


Kanske jag ser ut så här på väg till poolen nästa helg ? 😉


Hur snyggt som helst !


Coolt att se på.. men du går ju inte direkt runt så här 😉


Coveret har jag visat förut. Ett av de snyggaste jag sett.

Status hemma hos oss just nu: Jag jobbar med stylingen inför mitt nästa uppdrag och Johanna leker för fullt. Och på tal om Chanel; ni kanske undrar vad Gucci gör ? Han chillar.. 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Today I love…”

 1. Margrethe says:

  OMG!! fantastiske bilder!!

 2. Ulrica says:

  Hej!
  Ja visst är det något speciellt med Chanel 🙂 Just nu går det en serie på svt om huset Chanel, om hur Karl Lagerfeldt jobbar mm. Jätteintressant! Jag vill gärna se utställningen som är Rhösska om Chanel i Gbg oxå! Ha en skön och soft söndags eftermiddag! Tack för din inspirerande blogg från en helt vanlig trebarnsmamma med en förkärlek för design och annat vackert! Kram Ulrica

 3. Linda says:

  Kan vi inte få se ett eget inlägg om Gucci ……?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *