Today I love…

Allmänt

Du hittar dessa underbara produkter bl.a. hos butiken Høstbarn.

När det kommer till produkter som jag använder till Johanna så är jag super kräsen. Jag vill tex slippa tovor / floker i håret och jag vill att hudlotionen ska gå in i kroppen snabbt utan kladd. Och eftersom vi bott i Thailand flera månader varje år så har jag testat / använd X antal olika cremer på J och är snabb på att både hissa och dissa så, med det sagt så är jag SÅ glad över att jag fick förfrågan om att testa dessa produkter från Original Sprout för precis då saknade jag tex en riktigt BRA hudlotion till J. Men, det saknar jag inte längre för dessa produkter har överträffat mina förväntningar !   I just love them !  och de luktar dessutom så där härligt fräscht !  sen gör det ju ingenting att de dessutom är 100% vegan.

Jag ger Original Sprout Natural Schampoo, Deep conditioner & scrumptious baby cream: G G G G G !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Today I love…”

 1. Mirva says:

  Precis vad jag också letar efter! Var köper jag såna ????

  • gizmolina says:

   Jag vet tyvärr inte var du får köpt produkterna i Sverige? Men det står kanske på deras hemsida som jag länkat till ?! Checka ! kram ! 🙂

 2. Anna says:

  Var köper jag dom i Sverige? Min son är torr som sandpapper 🙁 Inget hjälper, bara täpper till porer och man blir meeeer beroende av kräm.
  Kraaam

  • gizmolina says:

   Jag vet tyvärr inte var man köper produkterna i Sverige ? Men checka på deras hemsida (som jag länkat till i blogginlägget ) så hittar du kanske info. Annars kan du kontakta butiken Høstbarn här i Oslo (www.hostbarn.no) , de postar helt säkert till Sverige ! Håller tummarna för att du får tag i produkterna. Kram ! 🙂

 3. jmariia says:

  vad är det för soffa du har? Den är väldigt fin och ser så mysig ut? Letar nämligen en ny 🙂

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! Soffan är köpt hos R.O.O.M. då den butiken fanns här i Oslo (de finns på PUB i Stockholm) och den är verkligen världens skönaste. Love it ! 🙂 Njut din torsdg

 4. Anna says:

  hej,
  har problem med betalningen i din shop och har även skrivit ett mail i kontaktformuläret ang svart carrie stl M. Kolla gärna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *