TODAY I LOVE…

I lördags blev jag tokförälskad i den här underbara kappan från Kiman. Det var helt enkelt love at first sight. Orange är mitt nya rosa s/s -13. Love it !  (skärmväggen kommer från Ellos). Uppdatering på begäran:  Har shoppat kappan hos Kiman WomanPaléet (Karl Johan) du hittar link till dem HÄR. Kiman har även butik på Sandvika Storsenter + på Glas Magasinet och du kan följa dem på instagram under namnet kimanwoman.

Heeey darlings!

Plötsligt är det t.i.s.d.a.g . och solen den bara fortsätter att stråla. Underbart !

I dag är det ju värlsbokdagen och jag startade min dag med att sladda förbi en bokhandel och köpa ett par böcker till Johanna till en läsepiknik de ska ha på skolgården i em för plötsligt upptäckte jag att nästan alla böcker hon har är på svenska, och det passar inte helt bra just nu.  Tänker att det är bäst att fokusera på norska fram till att hon lärt sig att läsa bra. Sen kan vi köra svenska parallellt efter det.

Och på tal om skola etc.  Vad ni gick igång på att jag tycker att det är tidigt att stänga AKS kl.16.30. Ni ifrågasätter varför jag då valt att skaffa barn (!?!) och ! ni tycker att jag borde hämta kl. 14.00. På riktigt : det går inte !  Johanna går i skolan till kl. 14.15 (!) de flesta dagar och sen har hon diverse aktiviteter på AKS som hon absolut vill vara med på.  Sånt är viktigt !  Jag har dessutom ett jobb att sköta.  Så jag hade gärna sett att de stängde kl. 17, precis som hennes barnehage gjorde i alla år.  🙂

Matchar den med jeans från Zara, bluse Custommade och skor från Acne.

och min Marc by Marc Jacobs väska passar ju perfekt till. 

Så där ja, då fick ni, statusrapport, en gårdagens outfit + ett “svar på tal” i ett. Detta inlägg är ju nästan som ett kinderägg… 😉   Jag sitter föresten och jobbar hos frissan igen. Börjar känna mig hemma här…

Happy tisdag min fina bloggvän !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “TODAY I LOVE…”

 1. Tine says:

  Hei hei!
  Jeg mente ikke at du burde hente kl 14 hver dag. Det går jo ikke om man er i jobb. Jeg ville bare påpeke at vi har forskjellig syn på det å hente tidlig 🙂
  Nydelig kåpe forresten 🙂

  • gizmolina says:

   Det vore så klart fantastiskt att kunna hämta så tidigt på dagarna men Johanna går som sagt i skola till 14.15 flera dagar och sen har hon så kul på AKS att 2 av 3 gånger då jag kommer tidigt (som för mig är runt kl.15) så vill hon inte bli med hem för då är hon mitt i lek 😉 Vad kul att du gillar kåpen ! jag går runt och är kär i den…. 🙂 Önskar dig en underbar dag ! Klem !

   • Mirva says:

    Jag jobbar heltid och slutar många gånger kl 17:15 ca 37 km hemifrån dvs. att jag kommer till skolans fritids kl 18 (då de stänger för dagen). Så ha inte dåligt samvete !!! 16:30 är på tok för tidigt att stänga en verksamhet!

 2. Wow, så snygg kappa. Vill också ha!!!! jag var inne på den sidan men fattade inte något? Vad är det för märke? Var kan jag köpa den? Vill du vara super gullig och dela med mig av en lite smått förvirrad bloggerska idag, hihiihi. Jag älskar också orange!!

  Ha det bäst! kram CC

  Psst! Du var verkligen super fin idag!!

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar den ! 🙂 Jag dog lite själv då jag fick se den i butiken i lördags så den var bara tvungen att bli med mig hem. 😉 Har ju hunnit svara dig på instagram men har som sagt shoppat den hos butiken Kiman Woman här i Oslo (link till kontaktinfo i blogginlägget). Orange är såååå fint !!! min nya favvis färg . Och tack snälla du för komplimangen ! Njut din tisdag ! Kram !

 3. Mari says:

  Hei!
  Superfin kåpe! Den kledde du kjempegodt 🙂 Jeg fant den ikke på nettsiden til Kiman. Hvilket merke er det?

  Vh
  Mari

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för fin komplimang ! 🙂 Kände att den här kåpen var väldigt gizmolina 😉 Ring Kiman så hjälper de dig säkert gärna! (link till kontakinfo i blogginlägget). Märket är Paul & Joe Sister . Happy tisdag ! Kram !

 4. Nanna says:

  Hei.
  Kåpen er kjøpt på Kiman Woman på Paleet.
  Der er den dessverre utsolgt nå, men vi har noen få igjen i vår butikk på Sandvika Storsenter. Ring gjerne på 67 55 90 97 for å sjekke din størrelse.
  Mvh
  Nanna
  Kiman Woman
  http://www.kimanwoman.blogspot.com

 5. Marit says:

  Åj, 16.30 var tidlig stengetid for SFO/AKS. Ved vår skole i Bærum er det 1700, og det hadde vært vanskelig å pendle tur/retur Oslo og alltid være på plass 16.30…. Ikke så lett å få en arbeidsdag til å gå opp da…
  Husk vi gjør så godt vi kan:)

 6. Marit says:

  Åj, 16.30 var tidlig stengetid for SFO/AKS. Ved vår skole i Bærum er det 1700, og det hadde vært vanskelig å pendle tur/retur Oslo og alltid være på plass 16.30…. Ikke så lett å få en arbeidsdag til å gå opp da…
  Husk vi gjør så godt vi kan, stort sett hele tiden
  (så vi får være litt snille med hverandre:)

 7. Mirva says:

  Älskar kappan! KRAM!

 8. Jessica says:

  Hur tokigt som helst att folk går igång på det.
  nr 1 är man mer än bara mamma/pappa och man överhuvudet skall ha tak över huvudet så jobbar vissa.. 🙂
  nr 2. som du säger vill de ofta vara med på en del aktiviteter och istället för att hämta dem, sätta sig hemma och jobba som vissa gör medan barnen ändå för sköta sig själva. Men visst utåt sett så ser de bra ut att hämta tidigt men tyvärr är det alltför många som inte har tid för barnen när de väl kommer hem.
  Vad mrå barnen egentligen bäst av? Vårt fritid har öppet till 18.30 (!!) och dagis till 18, hämtar vi 17 så är de nästan sist kvar 🙂

  Har inte ett dugg dåligt samvete för det för jag vet att jag är (och du!) en toppenförälder till just mina barn. Kvalitet eller kvantitet är frågan när man umgås!

 9. R1ta:) says:

  Er det EN mamma jeg vet om, som v.i.r.k.e.l.i.g. har MYE kvalitetstid med sitt barn så er det deg, Anna-Stina;) Lille Johanna har en mamma som er mer tilstede for henne enn 90% av mine barns venner! Om du henter kl. 14.30 eller 16.30 er irrelevant, alle vil det beste for sine barn og kabalen går ikke like enkelt opp hver eneste dag! Sender deg en klem:)

 10. Helena says:

  Hej! Mitt internet har inte fungerat pa alldeles för länge… jag läser annars dagligen din blogg. Men när jag sitter här nu och hämtar upp vad jag missat blir jag sa arg pa de som klagar pa att du hämtar för sent! Herre Gud, get a life eller nat och sluta klaga! Finns det nat jobbigare än proffs-föräldrar som inte bara hittat det “optimala” (??!) livet för sig själva utan har mage och tycka att alla andra gör fel! DU gör absolut inget fel, 16h30 är väl TOTALT normalt, du är en fab mamma och din dotter är en pärla. Även om du jobbat och hämtat senare sa hade du varit helt okej. En bra mamma mar bra, sätter sina prioriteringar rätt och är engagerad och kärleksfull. Och hon pekar inte finger at andra och säger att de är fel!! Respekt, öppenhet och flexibilitet är viktigt att ge vidare till sina barn och det saknar dessa klagopellar sa det ryker om det! You rock Gizmolina, sa skit i de sura kärringarna! Kram fran Skane Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *