TODAY I LOVE…

Allmänt

….mina vippe extensions från vackra Pille Joosep Studio.  O.M.G. jag älskar dem verkligen!!!  Tänk att jag inte har någon mascara alls på de här bilderna.  Hur lyxigt härligt blir inte det i sommar?

Åhh så fantastiskt det blir att vakna varje morgon med sånna här vipper!  A.m.a.z.i.n.g. 

Och alltså det är ju i.n.t.e. lätt att få till snygga närbildsbilder av vipper men jag får bjuda på det.

… så här såg mina vipper ut före:

Och 1,5 time senare såg de ut så här:

Snacka om skillnad

Denna superduktiga tjej, Pille Joosep, driver salongen med samma namn i Kongens gate.15 och jag kan verkligen rekommendera dig att boka time där !  Salongen var sååå fräsch, spelade skön lounge musik och ligger bra placerat mitt i city.  

Åhhh så glad jag är i mina nya fransar!!!  men jag kan egentligen inte alls förstå varför jag inte gjort det för länge sen?   Love, love, love it ! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “TODAY I LOVE…”

 1. Eva says:

  Vurderte også vippeekstensions, men så hørte jeg at man trengte å gå så ofte. Hvor lenge satt du i stolen? Når regner du å måtte fylle på?

  • gizmolina says:

   Det fungerar på samma sätt som när man har tex akryl / gelé naglar så man får gå och fylla på 1 gång / månad. Och jag trodde också att jag skulle få ligga länge i stolen i dag men nix pix ! På 1,5 time var jag ute på gatan med mina nya FINA vipper ! 🙂 Jag kan verkligen varmt rekommendera detta ! och Pille Joosep Studio var otroligt fräscht !! Klem!

 2. Lill Hege says:

  Hei:-). Har du flere Bruka skåler ? Evt. sender du?

 3. Förra sommaren gjorde jag också ögonfransförlängning och det var såååå härligt att ha under sommaren!

  • gizmolina says:

   Det förstår jag! 🙂 Och jag kan inte förstå att jag inte gjort detta för lääänge sen? Kommer ju att vara helt looovely att ha sånna här ögonfransar på beachen i sommar! istället för kladd med mascara som rinner i solen…. Kram! 🙂

 4. Tina says:

  Har du haft mascara på beachen? Skulle jag inte klara av! Men nu har du extensions everywhere, hehe! 😉 Dina egna ögonfransar lär nog ta stryk dessvärre, liksom håret. Det är ju nackdelen!

  • gizmolina says:

   Klart jag har mascara på beachen. Och nej, det fina är att ögonfransarna inte tar någon stryk alls ! 🙂 så ingen nackdel med det faktiskt. Trevlig kväll !

 5. Ditte says:

  Jag har haft dessa extensions på ögonfransarna vid flera tillfällen. Det var snyggt och bekvämt, men jag tyckte det var en nackdel när stråna började lossna och det var dags att fylla på. Och de egna fransarna mår dåligt på sikt…
  Men inför sommaren så är det toppen och just att prova sig fram tycker jag är toppen.
  Roligt att du är nöjd och visst blev det fint. Absolut!
  Lycka till nu med webshoppen och allt det nya som är på G.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack snälla du! 🙂 Ja, det är alltid för och nackdelar med allt och det är ju samma sak med nagelfix…. alltid lika jobbigt när naglarna börjar lossna…. Men jag älskar mina nya vipper så det känns som att det kommer att vara värt det! 😉 Önskar dig en underbar dag !!! Kram!

 6. Lotta Lux says:

  Jag har gjort fransförlängning för tredje sommaren i rad. Helt underbart. Mina egna fransar är långa, men så ljusa att de inte syns utan mascara. De har inte förstörts av förlängningen, utan tvärtom. De är f.a tätare. Tror p.g.a att de fått “vila” under sommaren. Sluppit mascara och make up-remover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *