TODAY I LOVE…

Allmänt

Klänning + cardigan från norska Cathrine Hammel

Vi girls kom precis hem från Viaplay´s sommarfest uppe på Ekebergrestaurangen och nu ska jag bara fixa lite kvällsmat här så uppdaterar jag inlägget med fler pics sen  (bl.a. från Cathrines vackra butik) . Njut kvällen så länge fina du ! 🙂

Så där ja. Då har vi mumsat i oss lite räkpasta + myst lite framför TV´n och sen somnade J som en stock så fort som hon la ner huvudet på kudden.  Hon hade gjort sig så fin då vi skulle iväg på sommarfesten. Sminkat sig (ja, jag veeet…), valt klänning, tagit på sig finskor och sen blev det totalt kaos då jag ville göra några små ändringar.  Shit alltså. Hon är en bestämt liten fröken och det är ju så klart BRA men ibland vill jag ha med ett liiitet finger i spelet… men, men, vi kom över det och båda blev nöjda till slut 😉

VIAPLAY bjöd på stor härlig buffé och sen såg vi filmen Rio som jag och Johanna ger: G G G G G. Den var super söt & kul så den är absolut ett tips till regniga sommardagar!

Jag älskar att klänningen har ett löst lager tyll över sig och jag är väldigt g.l.a.d. i den här mintgröna färgen.  Hur snygg färg som helst!

Cathrines butik Spazio ligger precis runt hörnet där vi bor så jag går förbi den varje dag till/från skolan och den är utan tvekan en av Oslos finaste.

Klänningen är ett tips om du ska på sommarfest, bröllop, dop eller ut med girlsen… Det där bandet, som jag har rosett på, följer med klänningen och det kan man knyta på alla möjliga olika sätt. Eller så kan man så klart ha på sig klänningen utan det också.  Och cardigan var föresten på -50% salg !

Nej, nu måste jag städa ihop här hemma innan jag går och lägger mig.

Sweet dreams sweeties !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “TODAY I LOVE…”

 1. guttemamma says:

  Elsk, elsk og atter elsk!! Utrolig nydelig antrekk!!
  Klem♥

 2. Kristine says:

  Flott kjole 🙂
  Titt innom instagram siden din, herlig med videohilse. Di virker enda hyggeligere. Jeg har ikke instagram, men kan likevel titte innom din side. Kan du se at jeg likevel titter innom deg? Eller ser du kun de som trykker på liker. For det kan ikke jeg gjøre.

  Herlig med både blogg og instagram!
  Snart helg!

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   T.A.C.K. !! 🙂 och så kul att du liker min videohälsning ! Jag kan inte se att du tittar inom mig på instagram, kan kun se vilka som följer mig men du kan följa mig på instagram på internet också tror jag ? prova! Enig i att det är kul med instagram som komplement till bloggen! Önskar dig en strålande dag ! Klem ! 🙂

 3. Kristine says:

  Flott kjole og flott dame:)
  Håper butikken er åpen i juli, har den på lista 🙂
  Gleder meg til å feriere i Oslo. Frognerbadet er topp når sola er framme.
  Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag är ganska säker på att hon har öppet hela sommaren så tycker absolut att du ska ta turen inom ! Och ja, Frognerbadet ville J till idag men det regnar liiiite för mycket för det tyvärr 😉 Önskar dig en strålande dag och en fantastisk Oslo ferie ! Klem !

 4. Kristine says:

  Takk for flotte svar 🙂 Jeg titter innom deg på instagram og blogg 🙂 Blir så glad av deg 🙂 Fin torsdag 🙂

  Kristine

 5. elin says:

  Nydelig kjole. Går også forbi butikken ofte, så kanskje jeg en dag burde ta en titt inn 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *