TODAY I L.O.V.E….

Allmänt

Notatbok Smythson (länkar eftersom ni är många som efterfrågat var mitt passfodral + notatböcker kan shoppas?), penna Accessorize och datorcover från Marc Jacobs

Phuket kl.23

…mitt nya super c.u.t.e. i-phone 5 cover.  Jag är barnsligt förtjust i Hello Kitty (till Johannas lycka) och plötsligt blev min nya telefon så mycket finare. Och ja, vi drog iväg på shopping igår  för att hålla oss vakna och för att hitta på nåt i regnet.

Vi körde KFC till middag och sen mumsade vi i oss lite dessert

Vår favorit = fondue for 2. 

Min lilla prinsessa springer runt här och mixar ihop ett Barbie schampoo (?)  . Jet-lag kallas det visst 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “TODAY I L.O.V.E….”

 1. Titti says:

  Swensens ice-cream…..mmmmm……toppen.
  Sommaren 2012 var vi i Bangkok innan hemresan…..hamburgare på Hard Rock café och glass på Swensens…..jag fick ONT i magen….
  var mest van vid thai-mat!
  Apropå passfodralet…..det var inte det jag letade i Göteborg…..utan fodralet som det står “travel document” på..
  Kram Titti

 2. Camilla says:

  Älskar din blogg!! Jag läser den dagligen och har gjort det i flera år. Det som är extra kul är att jag också har en dotter som är nästan exakt lika gammal som Johanna. Och med det så närmar ju sig 7-års dagen med stormsteg… Min lilla fyller om 2 veckor och min fantasi angående presentval står helt still. Hur tänker du?? Jag tycker alltid att du köper så himla bra grejer till Johanna! Jag vore jättetacksam för lite inspiration!

  Stor kram

 3. sandra says:

  Heej! Jag har letat som en tok efter detta hello kitty-skal, vart har du köpt det?? Oerhört tacksam för svar!! Mvh Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *