TODAY I LOVE…

Allmänt

Jag har alltid varit glad i den här färgen så väskan från Syster P + skorna från Acne är gamla, men jackan är ny!

….min höstjacka från Den Dama.  Och jag älskar färgen….super s.n.y.g.g.! Jag matchar den både med svarta byxor och slitna jeans (den passar lika bra till klänning + kjol) också är det så mjuk och skön.  Det var love at first sight helt enkelt!  och ni som följer mig har hunnit se mig ha på mig den både i det HÄR och det HÄR blogginlägget.

Guld-detaljer. Me l.i.k.e !

Hos Den Dama kryllar det även av snygga Marc by Marc Jacobs väskor….och den där som står längst bak åkte in på min önskelista.

Också önskar jag mig en ny Juicy Couture dress för hösten är verkligen tiden till softa hemmakvällar i myskläder och då vill vi ju vara fina och finaste mysdressarna tycker jag att Juicy har.  Och! bra fräscha snygga basictoppar vill jag också ha fler av. De gör hela antrekket! och tees i god kvalitet är den bästa investeringen för de kan du matcha till “allt” (kavajer, koftor, ponchos, snygga accessoarer …).

Har du shoppat någon ny höstjacka?  Vad gick du för? Jag är SÅ svag för ytterplagg så har även spanat in en snygg skinnjacka som lockar… la upp en bild av den på instagram igår. Följer du mig där? Jag heter Gizmolinas. Det är föresten en god idé att rensa i kläskåpet och sälja kläder vi inte använder längre så kan vi hellre använda pengarna till något nytt.… Så tänker jag själv om den där skinnjackan…så – här ska rensas!  (en dag när jag får tid över…puh…!)

Önskar er som strax ska luncha en riktigt GOD & trevlig lunch! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “TODAY I LOVE…”

 1. Josefine says:

  SÅ fin!

  Jag som är på jakt efter en MJväska kanske ska besöka Den Dama!

  Puss & kram <3

  • gizmolina says:

   Tack vackra ! 🙂 Ja nu hade de fått in SÅ många snygga MJ väskor så tycker absolut att du ska ta en tur ! Jag har några stycken som jag shoppat på mig genom åren och de är de väskor som jag använder klart mest. Love them ! Önskar dig en underbar dag! Puss & Kram!

 2. Titti says:

  Har köpt en superlätt dunkappa i vinrött!! från Kappahl till fint pris!

 3. Liv Kari says:

  Hei, hei! Utrolig lekre plagg du har satt sammen! Kan jeg spørre om prisen på jakken? Den frister veldig, men frykter at prisen er for stiv for meg. Har for øvrig flere Marc Jacobs-vesker i ulike størrelser, og elsker alle sammen. 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Jackan kostade 2.290 om jag husker riktigt ?! så helt OK pris tycker jag för en så snygg jacka. Och en kul sak är att märket, By Zoe, är i familj med snygga IRO som ju är sååå mycket dyrare 😉 Vad kul att du också har flera väskor från Marc Jacobs, de är favoriter !!! Önskar dig en fantastisk weekend! Klem!

 4. elin says:

  Kjempefin jakke! Hvilken str har du? Vi er ganske like i størrelse 🙂 Ha en superfin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *