TODAY I´M THE COVER GIRL!

Allmänt

11903947_10153024778365796_1738260537916596152_n

Kära bloggläsare! 

Idag var det inte vilken dag som helst för idag var dagen då jag vaknade till att se mig själv på coveret till Norrlands största helgmagasin duo! OMG! jag hade inte alls väntat mig att saken skulle bli så stor…. Så jag blev enormt glad & smickrad! och när jag sedan upptäckte att det dessutom var 2 uppslag inne i tidningen (dvs 4 helsidor) så var ju detta bara helt fantastiskt kul!  🙂

Du hittar hela intervjun med mig HÄR.

sondagsmiddag-med-slakten-och

Jag ska be fotografen om att få bilderna så att jag kan lägga upp den i bättre format senare.

Nu måste jag följa en trött prinsessa i säng så jag uppdaterar inlägget om en stund.

Önskar dig en festlig & härlig lördagkväll! 🙂

 Och du – kom  i håg att följa mig på instagram! jag heter gizmolinas där!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “TODAY I´M THE COVER GIRL!”

 1. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Åh vilket bra reportage! Roligt att få ta del av det och de fina bilderna. Hoppas ni får en underbar söndag. KRAM

 2. Kikki says:

  Välkommen till Luleå. Skriv gärna att du bor här i vänsterspalten. Byt ut Oslo även där

 3. Ditte says:

  Vad roligt! Och vilket trevligt reportage! Önskar er all lycka i Luleå.
  Kram!

 4. Sara says:

  Vilket härligt och ärligt repotage! Kul att läsa! Massa kramar fina du 🙂

 5. Anna says:

  Hehe, “enklare att åka skidor”- kan väl knappast bli enklare än i Oslo… och vad jag har förstått efter att ha läst din blogg i många år så åker ni inte jättemycket skidor! Kul vad man kan få fram i en artikel och ännu roligare om ni börjar åka skidor! Bra sport!

 6. Kikki says:

  Välkommen till Luleå. Skriv gärna att du bor här i vänsterspalten. Byt ut Oslo även där

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *