TODAY IT´S ALL ABOUT BLUE.

Hemma på gården runt kl.16.30. Matching, matching! och idag gick vi all in med blått.

Hej och hå… då var den lördagen nästan över och jag ligger i sjeselongen med Gucci vid sidan om mina fötter och på TV´n rullar God Kveld Norge. Tänk att lilla Norge har ett eget skvallerprogram på bästa sändningstid på lördagkvällar OCH att Se & Hör kommer ut 2 gånger i veckan (tisdag + fredag), det mina vänner är verkligen ganska galet för sååå många kändisar finns det absolut inte här. Sverige har m.å.n.g.a. fler!

Hur som helst – idag tog vi girls en kort liten tur i Bogstadveien men alltså vi fick nog ganska snabbt. Markedsdager är helt enkelt inte helt våra dagar… Så vi gick hem och fotade dagens outfit bilder i hagen istället. Mycket roligare! 🙂

Jag har haft lust på den här jackan helt sedan jag fick syn på den första gången när vi var uppe i Luleå och igår slog jag till. Den påminner mig väldigt om de Busnel jackor jag hade då jag var liten… men, den här kommer från Lindex och har ett betydligt trevligare pris.

Johanna kör också Lindex idag och ni skulle sett henne då hon hittade den här jeansklänningen. Lyckan var total och det stod verkligen Johanna på detta plagg!

Min fina tee kommer också från Lindex (vi gick lite bananas där…) , jeansen är ett garderobsfynd från Zara, väskan från Louis Vuitton, solbriller Marc Jacobs och favvis skorna från Pretty Ballerina som hängt med i många år.

Hjärtat satte upp håret själv idag och enligt henne är det den här frisyren som passar klänningen bäst (och jag kunde inte vara mer enig!).

Sen har vi det här med mitt hår… Det här är den frisyr jag kör på nu. Jag “rullar” ihop håret i nacken och fäster ett gäng hårnålar och samtidigt som jag saknar extensions enormt så kan jag tycka att det är lite skönt att bara ha mitt eget… Så får se hur jag gör…?

Ryggen är så fin på klänningen och det var så underbart varmt och soligt idag att hjärtat kunde trippa runt med bara ben och tee.

Älskar guldknapparna på jackan. It´s all in the details!

Till slut ledsnade hjärtat på att knipsa pics så hon la sig ner och rullade i gräset istället.

Hoppas att du har haft, och har!, en fin lördag och att du får sova riktigt gott i natt!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “TODAY IT´S ALL ABOUT BLUE.”

 1. Titti says:

  Jättesnygg jacka….Lindex levererar!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Och ja, alltså Lindex har verkligen genomgått en enorm förändring! Plötsligt är den en favorit hos mig som tidigare aldrig ens tittat på kläder där…

   Njut din sköna söndag Titti! Kram!

 2. Kristine says:

  Takk for inspirasjon! Men lindex her var utsolgt for den nydelige jakken. Høye og fine bilder. Herlig med SMIL, det gjør noe med oss.

  Ha ei flott natt og en god søndag!

  Klem K

  • gizmolina says:

   Åh varsågod Kristine! och tack snälla du för din fina feedback på bilderna. Den gör mig glad! 🙂 Och hoppas att du får tag i jackan!

   Önskar dig den bästa söndagen fylld av skön avkoppling! Klem!

 3. Kristine says:

  Der skulle stå GØYE bilder

 4. Nilla says:

  Härliga bilder på dig och Johanna, som alltid 🙂 Tänk så mycket positiv energi du förmedlar i din blogg och genom dina bilder varje dag!! Fina Lindexfynd, ska genast kika om jackan finns här, Lindex har så mycket snyggt. Hoppas du får en strålande söndag, här är jag uppe med tuppen, himlans skönt med tidiga mornar ibland, lite kaffe, tända ljus och hela dagen framför sig. Kramelikram!!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Nilla! 🙂 Nu blir jag helt rörd här…. så otroligt snäll du är som skriver så fint till mig. Det värmer!!! Och ja, Lindex har plötsligt hur mycket snyggt som helst! Jag gick även för en kjol som var såå fin, ska fota och visa en dag…

   Det låter som att du har haft en underbart start på den här söndagen. Njut!!! Kramar!

 5. Nina says:

  Kan du inte visa mer exakt hur du gör med håret? Du är alltid så fin! Dessutom tror du jackan passar även om man inte är lika slank som du?
  Ha en skön söndag! Kram

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är! Tack för hår-komplimangen Nina! 🙂 Jag är tyvärr inte så bra på att visa sånt… vet liksom inte hur jag ska få till att filma / fota i nacken…? Men jag kan försöka en dag… men vågar inte lova att jag får det till tyvärr.. Och ang. jackan: jag är verkligen inte slank men formen på jackan är väldigt smickrande så ja, den passar absolut även oss som är en stor storlek! Jag är egentligen large, men fick faktiskt gå ner till medium på denna eftersom den var stor i storleken. En sån här modell är mer känslig för längd än för vikt…!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt skön söndag! Kram! 🙂

 6. Erika says:

  Ser bara den jackan i en kortare blazer variant på hemsidan, köpte du den online eller i butik?

  • gizmolina says:

   Åh nej, kanske den är utsåld? Jag hittade min hos Lindex på Karl Johan här i Oslo och där hade de i alla fall flera kvar så check med dem! Håller tummarna för att du får tag i en Erika för den är verkligen SÅ fin!

   Glad söndag! Kram!

 7. Mirva says:

  Underbara plagg !!!

 8. Magdalena says:

  Hej! Fina ni är -som alltid;) Jacka från Lindex är bara sååå fin men finns inte i deras webshopen ;(( Synd:(

  Kram, Magdalena

  • gizmolina says:

   Tack snälla Magdalena! 🙂 Och ja, jag såg idag att jackan inte finns i webshopen, så otroligt synd… Jag köpte min på Lindex butiken på Karl Johan här i Oslo så mitt tips är att du ringer din närmaste Lindex butik och checkar med dem. Kanske de postar? Håller tummarna för att du får tag i den!!

   Önskar dig en mysig kväll och en härlig start på veckan! Kram!

 9. Johanna says:

  Underbara bilder på er båda! Och jag håller verkligen med om Lindex, man kan verkligen hitta mycket fint där nu!

  • gizmolina says:

   Tusen tack Johanna! 🙂 och vilket fint namn du har! Ja, Lindex har verkligen genomgått en förändring senaste åren och jag hittar faktiskt mer där idag än på tex H&M… !

   Njut din tisdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *