TODAY´S PET SHOP DINNER.

10407716_10152844161125796_1243300024911769172_n

Dagens dresscode: vit tee + jeans (fniss!, det var en tillfällighet…) och det var verkligen lyckat med papirduken som de kunde rita på så det mina vänner blir dagens tips! (jag köpte min super billigt hos Søstrene Grene).

Heeeej mina kära bloggvänner! 

Poff! sa det bara så var den här dagen (nästan) över… ! Alltså vissa dagar går verkligen fortare än andra och idag var definitivt en sån.  Det startade med att jag hade nagelfix redan kl.08 och det mina vänner är en rekord tidig start för mig. Sen var jag bara hem och piffade till mig innan jag tog en walk ner till Grand Hotel för ett coachsamtal och varje gång som jag sitter i samtal så känner jag verkligen hur rätt det är för mig.  Att jag gått den här utbildningen var en pusselbit som jag saknat och som jag nu lagt på plats och ja, den känslan är som sagt inget annat än magisk.

Senare på eftermiddagen så hämtade jag hem 2 söta girls från AKS för playdate och idag önskade hjärtat att vi skulle ha Pet Shop party så det fick det bli! Och det är ju bara SÅ kul att duka lite xtra fint på en vardag och det är ju inte mycket som ska till…  Som idag tex. jag la en papirduk på bordet så att barnen kunde teckna på den när de satt och åt också strösslade jag bordet med Johannas söta Pet Shop´s and voilá:  It´s a Pet Shop party! 😉

11377267_10152843307325796_1436112318670782334_n

Girlsen fick varsin liten Pet Shop som surprise (de kör 3 för 80 kr. hos BR just nu) också packade jag in hamburgarna i fint smörgåspapper från Rice (som jag fyndat på rea hos Ting för länge sen). Pommisarna bor i cupcake formar från Miss Etoile och därifrån kommer även Eat Me sticken. Drick flaskorna har jag köpt på Lagerhaus och de små vaserna i bakgrunden kommer från Svenskt Tenn.

11062089_10152844171285796_1854669832930525469_n

En kul idé, förutom att kidsen kan teckna, när man kör papirduk är att man kan skriva dagens meny på direkt på duken.

Nu sover äntligen hjärtat. Hon har haft lite svårt att somna de senaste kvällarna stackars… (tror att det beror på att det är så ljust ute) och jag sitter och lyssnar på skön raggae musik. Det är min nya grej. Raggae musik. Otroligt  härligt!  och den HÄR går oftast på repeat. Den skapar härlig feelgood här i Casa Gizmolina och det är nästan så att jag ser palmerna och beachen…. Love it!

Hoppas att din dag varit magisk och att du får sova riktigt, riktigt gott i natt! 🙂

K.r.a.m.a.r.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “TODAY´S PET SHOP DINNER.”

 1. Carina says:

  Du är så fantastiskt kreativ och duktig
  Jag blir glad varje gång jag kikar in hos dig

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fantastiskt härlig feedback Carina! Du anar inte hur glad jag blev nu! så tusen 1000 miljoner TACK!!! 🙂

   Önskar dig en magisk torsdag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Camilla says:

  Du måste lätt vara den mest underbaraste mamman i världen! Önskar jag hade mer kreativitet…Vilken inspiration!
  Heja dig!

  • Men åhhhh så otroligt snäll du är Camilla, jag blir enormt smickrad & glad nu… Tusen 1000 miljoner TACK för fantastiskt fina ord! men alltså jag är verkligen inte den mest underbara mamman… Däremot är jag enormt glad i att pynta, fixa & dekorera. 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och den bästa fredagen! Stor kram!

 3. Cecilia says:

  Vilken super duper bra idé!!!!
  Kan varmt rekommendera den nya låten Encore med Alejandro Fuentes om du inte hört den :-).
  Den går på repeat här och man blir glad av den!!!

  • Åh så kul att du gillar det Cecilia! TACK! 🙂 Och tusen tack för låt tipset! jag ska genast ta och söka upp den på Spotify.

   Önskar dig den allra bästa fredagen och en weekend fylld av solsken, lyckliga stunder & bra musik! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *