Tok stressig dag..

Allmänt

168397-318
Josefine blev min räddande ängel idag!

Den här dagen drar jag ett stort streck över så finns den inte mer 😉

Först av allt – vår datakabel gick sönder (ja, de kan faktiskt göra det) så jag har inte haft internet förrän nu sent i kväll.

Natten till idag sov hjärtat heeeela natten igen 🙂 Hon vaknade vid 07 och då var både hon och jag ovanligt trötta så vi låg och super myste i sängen fram till ca 8.30 då vi somnade om till 9.30. Såååååå skönt och helt enkelt ett MÅSTE för jag var tröttare än trött…

Sen var dagens prosjekt att fixa diverse "papper" till ambassaden för pass ansökan till Johanna och nytt pass till mig och för att göra en lång historia kort så sammanfattar jag dagen så här:

Taxi till skattekontoret för att hämta "utskrift av registrerade uppgifter" på mig, JIG och Johanna, sen taxi till Svenska Ambassaden (orkar inte berätta att vi fick vänta sjukt länge på bilarna pga att vi behövde ha barnstol), kom dit 2 minuter före de stängde kl.12. Kom på att jag glömt Johannas födelsebevis. Power walk hem. Söker födelsebeviset i över 1 timma, hittar det inte 🙁 ringer skattekontoret och beställer nytt. Tjatar mig till att de ska lämna det i receptionen. Fick ställa in lunch med Josefine & E hemma hos oss MEN – Josefine och E kommer ändå och RÄDDAR MIG med pasta sallad och barnpass till Johanna så att jag kan ta t-banan (har inte åkt t-bana på 100 år) till skattekontoret IGEN! – hämtar födselbeviset – äter pastasalladen på t-banan – hemma igen efter 35 minuter. Puh!! Sen power walk till ambassaden, kommer dit 2 min i 16 (de går hem 16), ringer på – och personalen säger då – "det finns inte en chans i havet att du kommer att få Johannas pass före ni ska resa så du får gå och ordna med ett norskt pass". Då bröt jag ihop…. det blev FÖR mycket….

Snart är kl.24 = ny dag = då finns inte den här galet stressiga dagen längre och den kommer aldrig tillbaka och istället kommer en ny dag med nya möjligheter! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *