TOKIG START PÅ VECKAN…

Mina kära bloggvänner! 

Ni är helt fantastiska och jag blir så enormt glad över alla kommentarer jag får och jag känner att energin här inne verkligen har glittrat sista tiden både från mitt och ert håll. Men – så kommer plötsligt en sån där riktigt dum, onödig kommentar vars enda syfte är att sticka och att förpesta min dag och antagligen så vill personen som skriver så även att jag ska må lite dåligt också. Men –  som tur är så är jag expert på att inte ta åt mig, det mesta rinner av mig, men det här var bara inte rätt dag….

…för min måndag startade med 1. att jag försov oss, jag vaknade kl.08.01, J startar skolan kl.08.15 och hon h.a.t.a.r. att missa en lektion eller att komma försent så hon var iNTE glad på mig då jag rusade in på sovrummet och berättade vad klockan var. 2. vi möttes av en bil som såg ut som ett is-slott och -5 grader då vi kom ut. Att få loss isen från rutorna var i.n.t.e. lätt…(note to self: koppla i motorvärmaren i morgon) 3.vi hade tid för service av bilen idag kl.10, efter 1,5 time väntande i en kaffe-krok, drog jag kortet på 4.200 kr BAM!, sen vidare till däckhuset för att boka tid för fix av punktering (!) på höger bak däck BAM! och  sen ny tid hos BMW nästa vecka för att byta bromsar för några tusenlappar BAM. Så ja, den där dumma omogna kommentaren om att det enda jag gör i livet är att shoppa hamnade tyvärr on top of everything.  Speciellt idag när allt jag fått shoppa är oljefilter och en däck-lagning…. jag som hellre ville komma hem med en påse innehållande en ny lampa till sovrummet, eller den där cashmere tröjan jag såg häromdagen… stackars, stackars mig… fattas bara att min Unicorn blir sjuk nu också…

Så här är det: en stor del av min blogg är att inspirerar er läsare, det är det jag vet att de flesta av er älskar: inspiration! och de flesta efterlyser shopping-tips (som nu tex, ska jag fixa ett inlägg med tips på ytterplagg utifrån vad jag köpt till mig och J efter förfrågan av en läsare) så jag ser min blogg lite som ett glossy magasin…  med shopping, resor, en dos karriär pepp, familjeliv och massa feelgood. Och om det stör någon att det är det jag driver med, helt gratis (!), bara för att jag älskar det!, ja -då får nog denna någon faktiskt ta och söka sig någon annanstans, eller – sluta skriva dumma kommentarer.  Så enkelt är det!  eller vad är alternativet? att jag slutar tipsa er om shopping, pyssel, dukning och annat? eller kanske lägger ner bloggen så denna någon slipper störa sig på mig? Livet är fullt av val för oss alla! tänk på det….  🙂

 

Igår var min kära bror här och hjälpte mig att demontera studsmattan inför stundande vinter och hjälp så kallt det var ute… soligt och fantastiskt vackert, men IS-kallt med minusgrader… Brrr…!  Och alltså vilket mega prosjekt det är att montera / de-montera en studsmatta. Oh my…  och eftersom allt hade frusit så fick J t.o.m. hälla på varmt vatten för att få isär delarna.  Jag är såååå otroligt tacksam för hans hjälp!

Check isen som var i alla rör på studsmattan… Nu är det nog inte länge till 1:a snön kommer…  Och check föresten mina naglar också. Jag är så glad över att jag har hittat en duktig nageltjej här i LLA.

Det är otroligt vackert med frosten… och krispigt! 

Och efter några timmar ute så blev det lunch inne och det är ju en himla tur att MAX loggo matchar helloween dekoren här hemma. Ha, ha.  Och det där skelettet är föresten en cool penna! hittade den hos Lagerhaus. Ett tips!  Sen var planen att vi skulle ha gäster på middag + pyssel igår kväll men tyvärr blev det avbokat så jag och hjärtat hade en soft kväll då jag bl.a. satte igång och dekorera inför vårt halloween firande. 

 

Nej, nu är det good vibes only som gäller här hemma och jag satsar på en bättre fortsättning på dagen.  Vi ska hem till pappa och hans fru senare i eftermiddag och spegeln som jag visade er (tusen miljoner tack för all feedback här och på insta.!) ska jag faktiskt ta och returnera idag för jag hittade den på nett 700kr (!!) billigare. That´s crazy!

Önskar dig en magisk dag och kom i håg: what goes around comes around så bemöt andra så som du själv önskar att bli bemött! 🙂

P.S jag ska faktiskt ta och skriva ett mejl till denna Bloggläsare nu, eller blogglsare som den heter på sin mejl… för jag är så nyfiken på vad som driver en sån person… ?  Uppdatering: mejlet studsade så klart tillbaka för mejladressen var garanterat påhittad. Vad är det för människor som gömmer sig på ett sånt sätt på nätet? tragiskt… 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 24 Comments

24 responses to “TOKIG START PÅ VECKAN…”

 1. Annika says:

  Hej!
  Lite kort, angående sura nedsättande kommentarer till dig, vill jag bara säga att jag hejar på dig och tycker att du ska vara den du är. Jag har själv en helt annan stil och livsstil än du på många sätt, men tycker jättemycket om att titta in på din blogg och läsa dina roliga och fina inlägg, med bra tips och vackra/söta bilder. Man ska låta både allvarliga, tungsinta ämnen och vackra saker och vardagens glädjeämnen få utrymme i ens liv. Alla vet ju att vi behöver guldkant i vardagen! Och rosa och bling! Även vi smarta, kompetenta, seriösa kvinnor – eller hur!?
  Kör din grej! Det är så uppskattat!

 2. Lena says:

  Håller med Annika här ovan. Kör din egen grej – vi är många som gillar din stil och dina tips. Och BRA – skaka av dig dumma och trista kommentarer, livet är för kort för att reta upp sig och lägga energi på sånt trams.
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 3. Ida Carrol says:

  KRAM bästa Anna-Stina! Jag älskar din blogg och har alltid gjort. Din stil och din inställning till livet inspirerar mig dagligen!

  Ida Carrol

 4. Eva Rydin says:

  Fortsätt som du gör! Bry dig inte om avundsjuka elaka kommentarer. Det är inte värt det.
  Älskar din blogg och får inspiration hos dig.
  Ha en fortsatt trevlig vecka!
  Kram från Tummelisa

 5. Sofia says:

  Älskar din energi i bloggen!!!
  Gillar dina köptips.Fortsätt så:)

  Tack från Sofia

 6. Jag älskar din blogg och följer varje dag!fortsätt på ditt vis,det gör du som bäst.

  Kramar

 7. H says:

  Hej!
  Även jag vill bara säga att din blogg är verkligen som ett lyckopiller och jag får massor med inspiration av dig! Jag är för tillfället gravid och sjukskriven och känner mig sliten och trött, men du ger ju massor med energi! Jag tror naturligtvis att du har fler sidor än de du visar i bloggen, som alla människor har. Ditt liv som mestadels ensamstående mamma kan inte alltid bara en dans på rosor tex men du ser ju allt så positivt och det är beundransvärt! Det är härligt att få vara en del av din underbara rosa värld! Love it!

 8. Anna says:

  Älskar också bloggen!
  SÅ tråkigt att höra att någon skrivit så dumt. Det förtjänar inte du som sprider så mycket positivt. Hoppas du får en fortsatt bättre dag och vecka utan fler energitjuvar och tråkiga bilutgifter <3

 9. Anna says:

  Bry dig inte om en enda sorglig medmänniska som bara är ute efter att suga energi från alla som är positiva! Du skänker så mycket glädje och energi med din blogg! Man kan vara säker på att dagen blir lite roligare när man kikar in hos dig! Fortsätt så! Många kramar A

 10. Sanne says:

  Hej
  Tack för en mycket trevlig blogg. Jag är så nyfiken (vet inte om du skrivit om det tidigare el om det är privat) men skulle gärna önska ett inlägg eller så om varför ni valde att flytta till Luleå. Vad som gjorde att ni lämnade underbara Oslo.
  Kram!

 11. Kerstin says:

  Som med allt annat..vi tycker olika och tur är väl det=)

 12. Viktoria-pinkpastry says:

  Så tråkigt och onödigt. Ja konstigt. Det är väl många bloggar som man kanske inte tycker är så intressanta men då är det ju inget man går in på mer gånger, vad får man ut av att skriva otrevliga kommentarer till någon annan. Förstår inte vad det är för människor som gör så. Du och bloggen är helt underbar Förstår att du så klart tar åt dig men önskar att du inte gör det för det är ju uppenbart någon som inte är värd att bry sig om. Sorgligt att sitta och bete sig på det viset. Stor kram till dig, du är bäst, älskar bloggen och allt glitter du strör omkring dig. Stor kram

 13. Karin says:

  Åh vet inte hur många gånger jag skrivit att din blogg blir man bara så himla glad av :)för att inte tala om alla dina tips o dukningar ,jag lovar att du har inspirerat mig iaf haha älskar att duka fint nu för tiden ,kör bara på precis som du gör ,för du gör det sååå bra ,o skit i dumma kommentarer,det säger mer om dem ;)Ha en fin kväll o stort Tack för all inspiration:)))

 14. Ida says:

  Det folk glemmer er at det som skrives på blogger er bare en bråkdel av livet.
  Det hadde jo ikke vart noe gøy å lese bliggen om det beskrev negativitet, stress eller andre hverdagsproblem. Er jo derfor man leser blogger- for å få positiv inspill i en stressende hverdag

 15. Frida says:

  Alltså, jag sätter 100 spänn på att avundsjuka ligger bakom den där kommentaren! Elaka, tragiska människor som ska gömma er bakom en dator, jag blir så irriterad!
  Det du ska göra är att skita fullständigt i den människan och i stället fortsätta exakt som du gör. Var precis den du är och fortsätt göra precis det du känner för, det är det som är du och det är det som är din blogg och det är därför Silvi fullständigt älskar dig? På riktigt så är du den enda blogga som jag läser dagligen och har gjort i över 10 år. Ingen sprider glädje, inspiration, guldglitter och feelgood som du. Du är positiv, glad och varm och det mest fantastiska är att det inte bara är en fasad utan du är det i verkliga livet. Det om något är det få som är! Så keep up the good work, skit i sura läsare som dyrkar jantelagen och hoppa upp på din enhörning igen! Heja dig!!
  Stor kram och hopp om att morgondagen blir bättre utan försovning och dyra bilkostnader.

 16. Helen says:

  Jag vill gärna lämna en kommentar som en motvikt till de trista som du ibland får. För min del är det precis som för Frida (i kommentaren ovan) – din blogg är egentligen den enda som jag vill läsa dagligen – och har gjort så i många år. Varför? Jo, just för känslan som man får när man tittar in här. Man blir helt enkelt på bra humör – blir glad och inspirerad. Visst är det ytligt ibland men vi förstår ju alla att livet består av både upp och nedgångar – för dig precis som för alla. Det fantastiska är ju din attityd och inställning och hur du kan förmedla den till din omgivning. Du är oerhört generös – det är en fantastisk gåva du ger till alla dina läsare! TACK!!!

 17. Evelina says:

  *Jante fjante* Blir ledsen av att läsa om dumma kommentarer för jag vet precis hur det är. När jag frågade mina läsare om vad dom vill läsa, fick jag bla shoppingstips som svar. Men när jag skriver om sånt kommer alltid en surig kommentar…Fast jag tipsar om både billigare och dyrare shopping. Så mnga gånger väljer jag faktiskt bort att visa/skriva om shopping för jag orkar inte med mothugget. Men nu när jag läser ditt inlägg känner jag bara FAN jag ska inte bry mig!!! Jag älskar ju själv att läsa om shoppingtips, det är ju en av de sakerna som jag älskar med din blogg. Din blogg får mig alltid på bra humör så fortsätt skriva som du gör….Hoppas morgondagen blir tusen gånger bättre!!! Kram!!

 18. Josefin says:

  Mange ganger føler jeg at bloggere trenger litt reality sjekk fra noen kritiske lesere. Men du er virkelig ikke en av dem!
  Kanskje du lever litt annerledes enn mange andre, men til tross for all glitter og shopping, så utstråler bloggen varme, omtanke og du fremstår som en meget sjenerøs og fin dame.

 19. Stina says:

  Jag har läst din blogg i 10 år och älskar den precis som den är. Har till och med skaffat instagram för att kunna få ännu mer gizmolina feelgood. Så tråkigt att vissa människor måste gå omkring och sprida dålig stämning men det säger mer om dem än om dig. Keep up The good work!

 20. Karin says:

  Din blogg är så härlig! Älskar din shoppingtips, resetips och underbara dukningar. Du inspirerar till att piffa till en annars grå vardag med så enkla medel. Det är trist att det sticker i ögonen på visa. Jag har så svårt att förstå varför vi i dagens samhälle är så pigga på att tala om vad andra gör för fel hela tiden, det är en tråkig trend tycker jag. Jag har följt din blogg sedan Johanna var en liten bebis och den lyser alltid upp min dag, får så mycket inspiration av allt fint du delar med dig av. Så Anna-Stina fortsätt sprida glitter över vardagen!!

 21. Berith says:

  Det mesta av din tid går ju ut på att shoppa,en lyxig tillvaro som inte är alla förunnat ,men det är ju ditt val ,stå för det,om det gör din dag innehållsrik och meningsfull.Fortsätt med det många uppskattar dina klipp och klistra tips,och alltid finns det något att fira med ett glas bubbel ,önskar dig en fantastisk tisdag

 22. Jessica says:

  Jag håller med alla som skrivit så fint här Anna-Stina! Din blogg är GULD värd, och jag älskar att kika in här varje dag o läsa o hänga med i alla fina tips, kläder, dukningar, resor, privata känslor, det känns ju som om jag känner dig o din familj super väl *haha*
  Jag har varit med sedan du började skriva och din blogg är i stort sett den enda jag läser idag.

  Jag hoppas innerligt du orkar skaka av dig elaka och avundsjuka kommentarer och fortsätta som bara du gör!!!

  Massa massa kramar!
  /Jezza

 23. * * * * *

  Tusen 1000 miljoooooner T.A.C.K. för alla underbara kommentarer!!! Jag är rörd, smickrad, glad och och enormt lycklig över allt fint ni skriver till mig.

  Önskar att jag kunde ge er alla en stor varm tacksam kram!!! men jag får skicka den här i stället !

  You make me very, very H.A.P.P.Y.!!! och tack vare er så skiner min sol lite starkare idag!

  Miljoner kramar till er alla!

  * * * * *

 24. Caroline says:

  Din blogg är en positiv feelgod-oas!
  Om man inte kan förstå att du precis som alla har en vardag, tvätt, vad-ska-vi-äta-idag-då så lever man nog i en fantasilös värld!

  Stor kram ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *