Solig söndag & saknar internet!

Allmänt Cala Mesquida sommaren 2011

Fredag kväll runt kl.19. Min klänning Love Forever, solbriller Marc Jacobs, skor shoppade i Barcelona. Johannas bluse Little Remix, kjol How to Kiss a Frog och ansiktsmålningen fick hon på miniland.

Mina kära bloggisar !

Åhhhh vad jag S.A.K.N.A.R. att kunna blogga (+ checka mejl etc)  på kvällarna då Johanna somnat… Min plan var att blogga xtra mycket då vi är här med är inte lätt fixat då vi inte har nett på rummet… Tokigt ! Så – nu får jag blogga några snabba inlägg här inne i receptionen och tidsinställa några så att de sprider ut sig över dagen 🙂 

Bilden är taget utanför vårt rum. Jag får en feeling av att vi befinner oss på ett stort cruseship eftersom hotellet är så vackert placerat på höjd vid havet också har vi allinclusive = jag behöver aldrig betala något. Super bekvämt! och precis så var det då vi var på en kryssning i Caribien då min pappa fyllde 60 år.

Jag älskar närheten till havet och njuuter utsikten här!

Om jag ser bort ifrån saknaden av internet så har vi det riktigt BRA här på Mallis och det är ju huvudsaken ! Oj, nu tycker J att det börjar bli tråkigt att hänga här inne i receptionen (förstår henne verkligen!) så – nu går vi ut och fortsätter att njuta soldagen!  Önskar dig en skön söndag !! 🙂

KrAmAR!

Kategori: Allmänt, Cala Mesquida sommaren 2011 | 6 Comments

6 responses to “Solig söndag & saknar internet!”

 1. Vilka härliga bilder!
  Kram, Linda

 2. casaofmia says:

  Så fint! Blir så sugen på att åka ner till Mallis!

 3. Karin says:

  Ser helt underbart ut. Har ni bytt rum på hotellet?

 4. M ♥ says:

  Hej A-S!

  Vilken UTSIKT !!!! WOW! 😀 Helt magiskt ju! Det är precis så där man vill bo när man reser bort !!! 🙂 Hoppas Ni har det KANON (!) och det tvekar jag inte en sekund på!

  PS. Tycker dock att de borde ha sett till att du skulle ha haft INTERNET på rummet med tanke på att du skulle blogga fr din resa.

  KRAM M

 5. line says:

  Isj så synd det ikke er internett på rommet. Jeg hadde tenkt å ta med barna på dette hotellet men da må jeg se om jeg finner ett annet.

 6. susan says:

  Er jo helt merkelig at det ikke er lagt opp til at du kan blogge fra hotell-rommet. Er det ikke derfor du har fått turen da? – for å blogge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *