Tokigt att vi inte har internet…

168397-2500
Johanna leker med nagra sma saker jag kopt (rokelser som doftar lovely och en buddha att stalla pa tavellisterna) och jag maste bara visa er hur NOGA de packar in alla saker har nere. Det ar inte ett laget med bubbelplast, nej da, det ar typ 3 lager 😉

Phuket kl. 11.50, onsdag fm.

Tjohooo! Mission completed! Johanna somnade! 🙂 Jag gick en tur med henne i vagnen bort till en "stationary" butik och innan jag hade tittat klart pa de kort de har dar sa sov hon. PERFEKT!!! for det betyder att jag har lite tid att blogga i lugn och ro! 🙂

Nar vi kopte lagenheten pa resorten (http://www.scandinavianlaguna.com) sa var vi garanterade att vi skulle ha fungerade internet med bra hastighet i var lagenhet. Sa vi kanner oss extremt besvikna pa att det annu inte fungerar 🙁 Meningen var ju namligen att vi skulle ha en soft tid har nere och att jag skulle kunna sitta och mysa med bloggandet pa kvallarna da Johanna somnat. Meningen var INTE att jag skulle stressa till ett internetcafe – och tajma det da Johanna ska sova – for att kunna blogga (som jag tycker ar sa kul) och lasa mina mejl.

Jag hoppas – av hela mitt hjarta- att vi SNART har fungerade internet i var lagenhet for nu – efter over 2 manader – sa borjar det bli dags att fa relaxa! 🙂

Imorgon kommer JIG och da kommer jag i alla fall att ha en pc och det ar ju alltid nagot 😉 Sa – de stunder da internt fungerar da sa kan jag i alla fall svara pa kommentarer och lasa / skriva mejl. Att lasta ner bilder tar TIMMAR pa resorten sa det kommer jag att vara tvungen att aka hit till internetcafet och gora fram till den dagen da internet fungerar som det ska (och den dagen hoppas jag kommer fore vi reser hem 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Tokigt att vi inte har internet…”

 1. josefine says:

  Det hoppas jag också vännen, nu när du vant dig vid att blogga i en rasande fart och allt 🙂 Ni får det SÅ fint hemma! Idag ska jag och Elian hälsa på hos Kristin och Scott kl 15. Njut dagen!
  Puss

 2. H-S says:

  Tråkigt att det inte blivit som du tänkt med internet. Jag har lagt upp din blogg på bloggkoll.com och när jag går in där på förmiddagarna och antalet nya inlägg är två siffrigt. Då vet jag att du lyckats blogga! Kollar in varje dag, det är så kul att se alla härliga bilder och läsa om erat thailand äventyr!

 3. Eva says:

  Jag förtår precis hur du känner dig – måste vara slitigt att behöva ta taxi till bloggstället i tid och otid – men ställer ni boende inte krav på resortens ledning? Det ska inte ta två månader att fixa detta – de kunde ju lika gärna flyga över en svensk IT-mobilexpert som förmodligen fixat det på ett par dagar! Glad att du orkar fortsätta blogga trots omständigheterna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *