Top Shop tips!


Party, party ! 

Jag tycker att det är kul att välja något annat än svart då det är dags för PARTY och denna outfit från TopShop hade passat mig perfekt ! Ute hade jag matchat den med min fuskpäls från H&M 🙂   Och jag har ju insett att jag självklart måste ha en clutch så nu ska jag börja med att söka upp mitt hårspray i mindre format och sedan ska jag söka efter en clutch som passar min garderob. Kanske det blir den här från Top Shop? för den är riktigt läcker tycker jag 🙂

Om du känner att du vill köra "safe" och gå för svart så hade jag klickat hem denna outfit:

 
De här svarta skorna är verkligen skitsnygga ! 🙂  och svart är alltid ett säkert kort men det tråkiga är att "alla" brukar ha svart där ute… så om du vill synas: gå för färg ! (men shoppa ändå skorna 😉

Nu gick jag precis in för att titta på den snygga paljettklänningen (högst upp till vänster) igen och ser att det står "sold out" på den. Det var väntat för oj ! så fin den klänningen är 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Top Shop tips!”

 1. Emma says:

  Vilka fina skaer! Älskar de svarta skorna..

 2. Gillade det svarta mest! 🙂

 3. Jenny says:

  Hej Anna-Stina! Visst kommer lilla Johannas säng från Sebra? Jag undrar om det går att ha sängbotten i olika lägen eftersom de kan användas från att barnet är nyfödd? Kan kännas lite jobbigt att böja sig ner varje gång annars 🙂 Men den é ju så himla fin! Kram från Jenny

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jag håller med er ! De svarta skorna är klart SNYGGAST ! 🙂

  Jenny-

  Ja, den fina sängen kommer från Sebra 🙂 Men vilken bra fråga du kommer med.. vi köpte sängen då Johanna skulle byta från spjälsäng till juniorsäng så jag har aldrig använt den som spjälsäng.. Men nej, jag tror faktiskt inte att det går att ändra botten så den är helt enkelt så där låg. Jag rekommenderar ändå sängen för den är fantastiskt fin och det är så smart att den kan växa med barnet. Johanna sover som en prinsessa i sin 🙂 Lycka till med säng shoppingen! Kram 🙂

 5. Mirva says:

  Heeeeej!

  Har du sett att "våra" ljusbeige HM Trend fuskpälsar finns även i svart? Behöver jag säga att jag är sugen 😉

  KRAM Mirva

 6. Åsa says:

  Vart kommer den svarta klänningen ifrån ? den var ju bara så söt !

  Tack för en inspirerande blogg.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *