Toppen är mycket bra!?

Allmänt

168397-1254
Den här bilden tog jag uppe i Luleå i somras.

Eftersom jag inte har någon kamera just nu så blir det "arkivbilder" idag och då hittade jag den här som jag kom på att jag glömt att lägga ut. Jag höll på att skratta ihjäl mig då jag såg den här blusen i ett skyltfönster i somras.

För det första – den hänger bara där helt ensam på en galge, för den andra- märket heter "Toppen" (?!?) men nu till det tokigaste av allt: Det sitter en lapp som något skrivit på en bit papper med en vanlig bläckpenna och på den här lappen står det:  100% bomull. Mycket bra! Ehh… vad är det som är mycket bra? Att det är 100% bomull? Detta är humor på hög nivå! 😉

Nu ska jag lägga min sessa så att hon får sova sin förmiddags "nap" och sen ska jag köra iväg till Ikea. Ska dit och titta på möbler etc. till det "jobb" jag har just nu.  Det var ÅR sedan jag var dit så det ska bli riktigt kul !  Ska även passa på att göra ett par andra jobb ärenden också när jag ändå är ute och kör så jag bloggar igen då jag är tillbaka.

Njut det här härliga fredagen för den kommer aldrig mer tillbaka! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Toppen är mycket bra!?”

  1. Helena says:

    Det låter som om du kanske ska homestyla ett hem inför försäljning eller kanske bara styla ett hem ändå =)

  2. AnnaStina says:

    Det hade kunnat vara det jag ska göra men nej, det är en annan grej 😉 Jag ska berätta exakt vad då jag vet om jag fått uppdraget eller ej. Ska presentera budget + förslag till uppdragsgivaren på söndagen 🙂 Önskar dig en mysig weekend! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *