Torsdag i mitt hjärta.


Jag var så stressad idag att jag tom glömde att fota dagens så det här är allt jag har att visa från dagens outfit.

Mitt hjärta har skaffat sig en ny vana som innebär att hon somnar kl. 22 sharp och det är ett par timmar för sent men hon är verkligen pigg fram till då och ikväll var det bara mysigt att ha henne uppe för hon har dansat runt här hemma och haft jätte kul 🙂

Som ni ser så startade jag min dag med take-away frukost på gående fot: färskpressad apelsinjuice (startar alltid dagen med det för jag dricker varken kaffe eller thé) och en rusinbolle som är en typiskt norsk bulle 🙂  Och det hade snöat natten till idag så det var vitt & vackert i slottsparken.

Det var nog tur att jag drack den där juicen och åt den där bullen för sen har min dag gått i ett ! Jag har flygit runt och hämtat saker till foto och kl. 13 checkade jag in i fotostudion och sen checkade jag inte ut förren kl. 18 då jag körde iväg och köpte middag hos Mc.D som verkligen är räddaren i nöden vid sånna här tillfällen. Och gissa om Johanna blev glad då jag kom hem med ballong & Happy Meal. She love´s it.

   
När jag körde hem från foto var det så crazy fullt i minsta vrå i bilen att jag inte ens fick plats med hamburgarna någonstans så – jag körde hem med påsarna från Mc.D i knäet . Det var tur jag hade kort väg hem 😉

Det är något magiskt med sånna här dagar som är galet busy för jag hamnar liksom i det "moduset" och bara kör på även då jag inte måste så – i kväll har jag hunnit byta sängkläder och städat både här och där och plockat i vardagsrummet etc samtidigt som jag lekt med Johanna. Och nu tror jag tvättmaskin nr.2 är klar så jag ska ta och hänga tvätten och starta en 3:e. Gud vad det är skönt med effektivitet ! 🙂

Detta har varit en lovely torsdag ! och den är ju inte slut ännu så förhoppningsvis ses vi strax igen men nu har jag behov för att lägga benen högt en stund och chilla lite med nya In Style. Ska bara tömma den där maskinen först och starta den nya….

P.S det verkar vara något fel hos blogg.se för jag får göra typ 100 försök innan inlägget blir publicerat så det tar tiiid.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Torsdag i mitt hjärta.”

 1. Annie says:

  Gud vad jag önska att jag hade din energi 🙂

 2. annika says:

  Hej stumpan,jag har också haft problem med att publisera inläggen ,tröttsamt. Hoppas du får en skön stund nu i kväll innan det är dax för sängen! Själv ska jag upp jätte tidigt så det blir inget nattsudd för mej tyvärr, jag är som effektivast på natten och hatar tidiga mornar( vilket jobb man har ;() Sov sött kram 🙂

 3. bambi says:

  Jag har inte sett om du har svarat på min fråga. Hur har du/ni satt upp träbokstäverna i Johannas rum? Klister?

 4. Vilken fin blogg du har 🙂

  Allt bra med dig?

 5. härlig den första bilden srr ut

 6. Åh nu blev jag sugen på bulle bara för att du skrev det. Tyvärr så har jag inga bullar hemma ):

 7. Jag tycker alla ska kika in i min blogg och börja kommentera!! =)

  Kramar

 8. Kari/Hestia says:

  Disse dagene da man rekker å gjøre "en million" ting gir så mye energi. Når man jobber med ting man liker, flyr tiden og man har nesten ikke tid til å sove. Før man har sovnet, gleder man seg til å stå opp og jobbe mere :o)

  Det er da man får gjort de kjedelige tingene innimellom – uten at man merker det. Det er da man kan være tilstede i jobben, tilstede som mamma og tilstede som kone/samboer – alt på en gang. Er kjempehappy for at dine dager er gode, og gleder meg til mine dager blir like travle (om enn med helt andre ting enn det du gjør :o)

  Selv om dagene mine er litt grå for tiden, vet jeg at de snart blir rosa igjen!!!

  -klem-

 9. Cingla says:

  Hej Anna-Stina!

  Läser din blogg varje dag och njuter. Men vet du, jag fattar inte vad det är du jobbar med? Är så nyfiken. Själv är jag sjuksköterska men är för tillfället ss pga depressioner. För tilfället kurerar/och bearbetar jag mig med att färdigställa min sons hemsida.

  Du har en enorm energi och påminner mig om då jag var frisk! Längtar tills jag mår bra igen.

  Stor stor kram för att du ger mig energi att jobba vidare…//Cingla!

 10. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för alla trevliga kommentarer ! 🙂

  Annika-

  Ja, visst är det härligt med de effektiva nätterna när resten av familjen sover 🙂 Önskar dig en härlig dag på jobb och en flott weekend. Kram ! 🙂

  Bambi-

  Beklager mitt sena svar. Jag hinner tyvärr inte alltid svara nu då jag jobbar så intensivt så bra att du frågar igen ! Jag har satt upp Johannas träbokstaver med en stark dubbelhäftande tape som jag köpt på en Järnia butik. Den sitter kanon bra! Lycka till ! Kram ! 🙂

  Kari-

  Du är bara helt fantastisk Kari. Tusen miljoner tack för din flotta kommentar. Önskar dig en underbar weekend. Klem ! 🙂

  Cingla-

  Tack för din trevliga kommentar och fina ord ! 🙂 Jag jobbar just nu med ett uppdrag för ett magasin som handlar om både mode & interiör. Tyvärr kan jag inte berätta så mycket mer än det så du har inte missat någon förklaring om mitt jobb på bloggen för jag har helt enkelt inte skrivit någon 🙂 Magasinet kommer ut i slutet på mars så DÅ ska jag både berätta vad jag gjort och visa massor med bilder här på bloggen ! Jag skickar dig massor med energikramar och hoppas att du snart får dansa igen. Jag har själv varit hemma med diagnosen "utbränd" i 1 år för ca 7 år sedan så jag vet hur det är att inte känna sig glad.. Tänk positiva tankar, gör saker som GER energi och sköt om dig ! Kram ! 🙂

  HAPPY WEEKEND !! Kramar ! 🙂

 11. Johanna says:

  Å boller är verkligen jättegott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *