TORSDAG I PHUKET.

Igår då vi precis ankommit resorten (taxin kör iväg i bakgrunden) och ja,  byxorna och långärmade blusen åkte av a.s.a.p. ALLT för varmt för sånt här…puh… Men – de där byxorna är bara världens skönaste!  Kommer från Chill Norway.

Phuket kl.15.50. Regn.

Tjingeling sweeties!

Oj, vad det har regnat idag. Eller ibland ser det ut som att det ska spricka upp men så kommer plötsligt DE skurarna men så tar det bara en stund så duggregnar det igen, som nu, jag ligger i en solstol på terrassen och tittar ut på poolen och ser hur dropparna studsar mot vattenytan. Vackert! och som tur är så känner jag ingen som helst solstress idag så detta är helt OK för jag har en del jobb med mig + fix här hemma i lägenheten så fint att passa på att bli klar med sånt så att jag kan njuta s.e.m.e.s.t.e.r. sen.

Det är skillnaden mot att bo på hotell. Då är det inte speciellt festligt med regniga dagar men här, i vårt eget hem, finns det alltid saker att göra. Johanna har tex SÅ kul idag då hon går igenom sina pysselböcker etc.  och JIG han jobbar. Själv konstaterade jag precis att de nya fina kuddarna som jag shoppade igår inte riktigt passar in. Shit alltså…jag brukar inte bomma på sånt… måste varit jet-lags fel…. Och att byta saker i butikerna här i Thailand är D.E.T. prosjektet.  De är sååå omständiga när det kommer till sånt och måste skriva typ 38 papirer och ja, egentligen är det bara att konstatera att det inte går.  Så nu får jag tänka till lite här, kan kanske ha de på master bedroom istället?

Det tog typ 2 min efter att vi låst upp dörren här hemma igår innan J hade på sig bikinin och sprang ner till poolen. Underbart!  

Jag såg föresten en kändis på flyget igår och då jag visade Johanna vem jag såg så sa hon “åh! det är ju han från Solsidan som är tillsammans med hon som föder barn hela tiden!” ha ha.  (hon älskar Solsidan).   Och jag fick så klart lust att gå fram till honom men klockan var 06.45 thaitid och vi satt där och åt Burger King på flygplatsen i Bangkok och han satt där med sin familj och nej, det kändes inte som att det var läge  och det var inte bättre läge vid bagagebandet i Phuket heller… 😉   Men en lite kul sak är att jag hade min möphippa på hans jobb! Oh yes! På Felix & Måns Herngren´s båt/kontor Fladen.   Och v.i.l.k.e.n. kväll det var !  Bästa möhippan ever !

Johanna har blivit proffs på att packa. Check this out! Hon har packat väskan HELT själv.  Och ja, hon blev SÅ glad då hon fick alla mina i-phone 4 cover, de ska hon ha på sin egen telefon.

Nej, tror att vi girls ska sticka iväg och äta nu.  Eller så ringer vi efter take-away?  Det är SÅ skönt att slippa tänka på att laga mat! som igår tex. då ringde vi take-away och efter ca 20 kom en kille cyklande med underbar thaimat till hela familjen för 410 bath. Vi snackar ca 85 kr.

Njut din dag fina du ! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “TORSDAG I PHUKET.”

 1. Wilhelmine says:

  Det er bare så gøy å følge deg på disse turene, gleder meg til alle blogginnleggene…men du må slappe av og kose deg også da, gjett om jeg savner fried rice da;)

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar mina inlägg från Phuket! 🙂 Ja, nu gäller det att försöka slappa också för det är ju det här som är sommarferien. Fried rice? åh det är SÅ gott. Blir det till lunch första soliga dag ! Njut din kväll! Kram!

 2. M says:

  Hur ser kuddarna ut?

 3. Anna says:

  Ja, får vi se kuddarna? 🙂 Och vad blev det för mobil till dig nu då? Inte en IPhone 4 då uppenbarligen 😉 Låter underbart att slippa matlagning, men en fråga; blir ni aldrig sjuka av maten när ni är i Thailand? Jag som är livrädd att äta ute hemma tom 😀
  Kraaaam

  • gizmolina says:

   Det blev en i-phone 5 på mig, för 1 krona ! ha ha 😉 Ska fota och visa kuddarna i morgon. De är riktigt fina! lite “day” stuk. Alltså jag har , peppar peppar, aldrig blivit sjuk av maten här nere mer än 1 gång och tänk så OFTA vi är här ! så nej, oroar mig inte alls för det. Men det är klart : jag köper inte mat från gatustands och jag väljer restauranger med omsorg 😉 Önskar dig en mysig kväll ! Kram!

 4. Jonas says:

  Jag vill också bada med Johanna i poolen!

  • gizmolina says:

   Åh bästa bästa du ! vet du vad Johanna sa idag ? mamma – jag önskar att Jonas & Eduardo var här så att jag kunde bada med dem i poolen! Hon s.a.k.n.a.r. er vännen! och det gör jag också ! Puss & Kram! <3

 5. Jonas says:

  Nästa vinter får vi göra om det 😉

 6. Anita says:

  Vad härligt att ha en egen lägenhet i Thailand. Skönt slippa släppa all packning också. Det är så vackert, var har ni lägenheten? 🙂 Duktigt packat av J. Ha nu en underbar semester. 😛

 7. Emma says:

  Oh vilken härlig S.E.M.E.S.T.E.R ni kommer ha! Hyr ni ut huset/lägenheten i Phuket? Vet att ni gjort det tidigare iaf!
  Kram! Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *