TORSDAG, INSTAGRAM & ETT TIPS!

Allmänt

Jag tycker att instagram är så kul ! och jag är så glad över att ni är så många som följer mig där också (jag heter : gizmolinas) .  Den här bilden av nya ELLE Mat & Vin, påsk-korten jag shoppade i Cph och de söta klyporna från Rice (news i min webshop!) har fått 66 likes so far.

Heeey fina bloggvänner!

I dag väckte J mig före klockan ringde och hon var såååå sur. Stååååå upp mamma! ropade hon i mitt öra.  och ge mig telefonen! fortsatte hon.  Vem hon skulle ringa? ingen. Hon skulle spela Hugo.  Själv hoppade jag upp och konstaterade 1. att det är galet k.a.l.l.t. ute,  2. att jag måste göra något med mitt hår….det är nämligen dags att byta extensions och som vanligt kommer det där ögonblicket då man känner det så plötsligt och nu vet jag inte om jag får tid till det före vi reser. (help!) så vi får se om jag kanske kör utan en stund…?  maby, maby not…  Ska tänka till på det !

Lovade ju att visa er Johannas nya superduper fina vårjacka och ja, det är skitkallt ute nu men vips ! så är det vår och då är det härligt att ha ytterkläder till de små i box:

Vi har shoppat jackan HÄR och Johanna älskar den !  

I dag har jag så mycket att göra att jag inte vet helt vart jag ska börja?  Men lite hallonsmoothie i glaset, make-up i ansiktet och en frisk promenad kan nog bli en bra start.

Nu kör vi torsdag girls ! 🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “TORSDAG, INSTAGRAM & ETT TIPS!”

 1. Astrid says:

  Hei Hvor går du inn for å registrere deg på instagram? Ha en strålende dag
  astrid 🙂

 2. stopwaiting says:

  gud så gott med hallonsmotihe även om kylan ute gör att kroppen helst vill ha varm gröt 🙂 Här var den -17 i morse och det gör att mina drömmar om skinnjakca gick förlorade för en tid framöver! VILL HA VÅR NU! Ha en fantastisk torsdag!

 3. Astrid says:

  Takk da skal jeg laste den på min iphone. astrid 🙂

 4. Astrid says:

  meg igjen, under hvilken kategori, finner den ikke jeg . Finner app store, men under den, hvorhen da ++++???? håper noen kan hjelp meg , som leser her. min mail astrid@obik.no
  astrid

 5. Sunniva says:

  Ja, det er såå fristende å begynne å kjøpe vårklær nå, både til seg selv og barna:) Spanderte på meg selv et sjerf og en t-shirt i herlige rosafarger idag jeg da:)
  Jeg har sendt deg mail ang. en jeans jeg bestilte fra nettbutikken din for 10 dager siden.. Venter spent hver dag om den ligger i posten..;)
  Ha en finfin snartvårdag!
  Klemmer

 6. Anna says:

  Jaaa, gööör’t – kör utan extentions ett tag! Men nu har jag missat…resa? Thailand eller din New York resa? Kram!

 7. Cessan says:

  Åh underbar vårjacka!! Miniature har så söta kollektioner 🙂

  Min flicka som snart är 8 har tyvärr kommit lite över den där rosa perioden och vill nu ha svart & tufft… Gulliga klänningar är nu ett lovely minne blott! 🙂

  Ha en fantastisk fredag!!
  Kram Cessan ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *