TORSDAG & INSTAGRAMPICS.

Senaste tidens instagram pics: tavla från Flowerbeach (ska fylla på med fler i webshopen idag), ny stilleben i hallen / gången (ska blogga fler pics), fina detaljer i köket kryddar och det gör nya skor också! 

Godmorgon sweeties!

Plötsligt är det t.o.r.s.d.a.g. och jag önskar att det var typ tisdag. Hade sååå mycket på min lista när veckan startade så nu får jag forsätta i mitt effektiva tempo om jag ska bli klar med allt till fredagsmyset. Också kom jag plötsligt på att det är mässa i helgen,  Gave & Interiør (Norges svar på Formex), så på något mirakulöst sätt ska jag försöka klämma in den också och Johanna vill hänga med.  Det är lite sött! och faktum är att hon är grym att ha med  på inköp hos tex Rice också har hon många intressanta idéer om hur jag ska göra om bakrummet i min butik till lekerum. Gärna med både bollhav och rutschkana / sklie också tänker hon att mammor kan lämna sina barn där som man gör på iKEA. Tihi ! 😉

Bilden på Johanna är från 22 dec -07, den dagen då vi åt vår sista frukost på Evason och flyttade in i vårt andra hem nere i Phuket.  Den gången stannade vi i 6 månader.  Ny resa bokades igår! / J´s kuddar är en mix av H&M, Taj wood scherer & Room Seven. /  jag är symmetri galen så samma bild igen… . / dukade för 2 då J hade sleepover för ett par helger sen.

Jag såg föresten att Katrin bloggat om Fredrik R och ni kommer kanske ihåg min lilla teori om att det var något mellan han och Maria W? som slutat i politiken… Men jag tog visst fel, det är tydligen en annan tjej som precis lämnat politiken som är hans nya flamma om man ska tro Katrin.  Kan inte låta bli att tycka att det är liiite intressant det där 😉    Nej, nu ska jag styra upp min dag här och fokusera på helt andra saker, nämligen: jobb!

Önskar dig en magisk torsdag !!!

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “TORSDAG & INSTAGRAMPICS.”

 1. Pernilla says:

  Hej
  Är grymt sugen på custommade-fusk-skinnbyxorna som du har i din webshop. Du har bara strl 36 kvar. Hur är de i storleken?
  Önskar dig en fab dag.
  Pernilla i GBG

 2. Åsa Hjelm says:

  Jättesnygga skor!!
  Varifrån kommer de?

  Ha en fin dag

  mvh Åsa

 3. Emma says:

  Hahaha så söt lilla Johanna är! Hon kommer bli en grym inredare själv en dag 😉 Hoppas ni får en riktigt fin torsdag och att ni inte har lika kallt som Stockholm (-24 brrr) 😉 Kram

  • gizmolina says:

   Jag brukar fråga om hon vill jobba i min butik när hon blir stor? men nixpix, hon vill ha en egen ! så ja, en liten inredare bor det nog allt där 😉 Haha. Önskar dig en amazing weekend !!! Kram ! P.S kallt i Oslo också….brrr….

 4. Sidsel says:

  Hvor kommer cupcaken fra :-)). Urolig søt 🙂

  Sidsel

  • gizmolina says:

   Jag har shoppat dem hos Bolina och förhoppningsvis får jag in dem i min butik . De är SÅ fina ! 🙂 Kram !

 5. Skorna var ju ursnygga!!! Härligt att fynda Prada på rea!

  Ha en toppendag!
  Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *