Torsdag = Kata Beach.

Allmänt Thailand 2011

Semesterns första glass (is) = Magnum classic (J´s favvis).

 Ciao bellas!

Idag har Phuket bjudit på ett perfekt väder = strålande soool! så – vi packade ihop oss runt kl.11 och åkte till beachen tillammans med våra trevliga grannar Jimmy & Lena. Dagens val blev Kata Beach och det var sååå lyxigt att bara ligga där i en solstol och njuta 🙂  Jag älskar verkligen Phuket i lågsessong för stränderna är aldig så vackra och det är så skönt att det är så lite turister i farten. 

Min klänning kommer från French Connection &  solbriller Marc Jacobs.

Dagens lek =  hoppa i vågorna.

 De fick sätta upp 4 (!) röda flagg eftersom så många turister nonchalerar att de inte får bada. Inte undra på att det händer så många tråkiga olyckor här varje år. Man ska respekteraröd flagg och hålla sig nära land! 

 Jimmy & Johanna tog en walk och jag fick ligga kvar i min solstol och chilla. (thanx Mr.JiB!).

Vi kör en soft hemmakväll och har precis ätit god middag som vi beställt upp från restaurangen på resorten (hur härligt är det inte att ringa och sedan få maten upp på 10 min vackert serverat på tallrikar? I love it!) . Nu  är klockan 19.49 här i Phuket, Johanna myser med barnTVoch jag bloggar (nähä? 😉   Hoppas att du också har en riktigt BRA dag?!

KrAmAr!

Kategori: Allmänt, Thailand 2011 | 2 Comments

2 responses to “Torsdag = Kata Beach.”

 1. Hej Anna-Stina! Det var ett tag sedan som jag lämnade en kommentar, men läser, det gör jag! 🙂
  Det ser bara såå härligt ut! Vi hoppas Thailand nästa år för att åka till New York och shoppa istället, inte helt fel kanske det heller?
  Ha de riktigt bra!
  Klem

 2. gizmolina says:

  Madeleine-
  Åh så kul med en kommentar från dig! 🙂 jag har verkligen tänkt på dig och undrat hur du har det? New York låter fantastiskt! det är ett resemål som står på min önskelista för nu var det en stund sedan jag var där… Önskar dig en mysig kväll och en amazing höst! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *