TORSDAG – NU KÖR VI!

Allmänt

do-what-makes-you-oh-so-happy

Gooodmorgon sweeties! 

Ny dag, nya möjligheter och strålande sol från klablå himmel. Härligt, härligt!  Men jag var trött på morgon alltså…zzz… oh my…  JIG hade nämligen take off redan kl.06 så – här ringde klockan runt 04 och jag hörde taxin komma runt 05…zzz… och när jag sen lyckades somnade om så sov jag sååååå gott så ja, jag var helt i drömlandet då min väckning satte igång.  Men, solen ger massor med härlig energi som piggar upp!

Och det var det så mysig att ha JIG hemma (i typ 29 tim.). Det blir ju genast så mycket mer liv i huset då vi är 3 istället för 2. Och planen var egentligen att vi skulle gå ut och äta igår men så kom vi fram till att det var trevligare att vara hemma så – vi hämtade riktigt god take away (från Waldorf, mums!) och precis då vi skulle sätta oss och äta så fick jag se en snygg röd sportbil på gården… Det var mamma & H som var ute och luftade sommarbilen!  Så vi fick riktigt trevligt sällskap vid matbordet och det kryddade verkligen vår kväll. Tänk vilken lyx att kunna få spontanbesök av sin familj! 🙂

13240608_10153547532485796_6908140206676544978_n

Jag tyckte jag hörde något brumma i gatan…  Fin främmande deluxe!  och check de matchande luvorna!  Underbara. (men notera för guds skull i.n.t.e. lövhögarna…de är mina från i söndags och de ska till tippen a.s.a.p. idag för de är inte speciellt stylish… )

13239440_10153547535575796_7797455386172475190_n

Minime ser fram emot en tur eller två i denna pärla i sommar.

Nu ska jag ge mig själv en spark i baken här och se till att jag får gjort riktigt m.y.c.k.e.t. idag! Pepp, pepp!!! till både dig & mig! Jag känner mig riktigt taggad idag faktisk.  Hoppas att du också gör det?! Och du – om du har något knep för att peppa dig själv så får du gärna dela det!

Torsdag – nu köööör vi! & jag önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “TORSDAG – NU KÖR VI!”

 1. Anneli says:

  Hej, åker upp till Boden i kväll, ska fira min mor som fyller 80 år, under helgen åker vi ut på min systers landställe på Sandön, ska bli superfint väder hela helgen. Vad du än gör behåll löven, kör över dem med gräsklipparen en extra gång och lägg in dem på jorden i häcken, tänk att det förmultnar och ger näring. Och håller fukten bättre.

  Mvh Anneli

  • gizmolina says:

   Åh så trevligt med 80-års firande! Det ska vi också ha nästa vecka! 🙂 Och Sandön… där har jag tillbringat alla somrar i min uppväxt eftersom min familj har stuga där. Pratade precis med min bror om att vi kanske åker ut en tur i helgen. Men alltså behålla löven? Det var något nytt! Tusen tack för tipset!

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen i detta fantastiska sommarväder! Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Wow vilken bil ! Vilken härligt par. Såg ditt förra inlägg ang blommor så håller jag fullständigt med dig att blommor gör allt! Tråkigt att män inte riktigt har upptäckt det för min man har samma åsikt om kostnader som din.
  Hoppas ni har toppen uppe i norr för här i Sthlm så är det regndis.

  • gizmolina says:

   Jag säger tusen tack för fina ord å Hans & mammas vägnar! 🙂 Och nej, alltså min JIG kan i.n.t.e. förstå att jag väljer att köpa så mycket blommor. Men det är ju de som gör hemmet! så vi får helt enkelt köra på och landa i att de aldrig kommer att förstå… 😉 Hoppas att regnet avtagit och att du får njuta lika mycket sol som oss uppe i norr i helgen!

   Önskar dig en weekend fylld av glädje och vackra blommor Pia! Kram!

 3. Vilken cool mamma du har =)
  Kramar

  • gizmolina says:

   Åh så snällt sagt. Tusen tack! 🙂 Nu vet jag att min mamma blir glad för hon läser alla kommentarer här på bloggen!

   Önskar dig en underbar helg fylld av solsken Jeni! Kram!

 4. <3 Tack ska du ha!och detsamma… =)
  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *