TORSDAG & NY SOFFA.

Allmänt

Kom i håg att du är det värdefullaste du har.

Morning darlings!

Oj, så tröööögt det var att vakna till liv på morgon…zzzzzzz….för det är ju så mörkt!  Men alltså då jag låg där i mörkret och snoozade på telefon så gick jag in på instagram och vad ser jag?  Jo, att Bingo Rimér (känd svensk fotograf) drog till gymmet kl.05.40!  Då mina vänner blev jag klarvaken. Herregud, tänk vilken skön start på dagen det måste vara! Men 05.40?  Det är tydligen Paulo Roberto som drar iväg honom och han brukar ju stå där på Nyhetsmorgon och prata om att han står upp extremt tidigt för att hinna träna. Det kanske är det som är trixet? att sticka till gymmet super tidigt på morgonen? Får tänka till på det där…

För mig lockar oavsett soffan eller sängen mer än gymmet just nu.. och det har flyttat in en ny liten soffa här i Casa Gizmolina. I köket. Allt är inte klart ännu och tavlor ska hängas om och lite mer piff ska till men här är i alla fall en sneak peak :

Tack för hjälpen att välja bord föresten!  Jag ställde ju en fråga på instagram (heter Gizmolinas där) och här ser ni resultatet. Bordet är shoppat hos Bolina (kommer från Hay), soffa IKEA, kuddarna är en mix av Himla, H&M Home, Bolina, Line of Oslo och mina älskade tavlor från Lisa Rinnevuo. Lämnade in en till från henne till inramning i veckan och SOM jag längtar till jag får tillbaka den.

Ska ta och hoppa i duschen nu och sen: w.o.r.k.! men check THIS ! Tänk att vi snart kan chilla där nere i Phuket… Can´t wait!!!

Önskar dig en BRA dag strösslad av glädje! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “TORSDAG & NY SOFFA.”

 1. Lena says:

  Önskar även DIG en bra dag.
  Ta hand om dig !
  Och du, tack för de fina “Dagens tänkvärda” som du ofta börjar dina inlägg med.
  Så kloka ord!!
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack Lena! Din härliga feedback fick mig att piggna till! 🙂 Och så kul att du gillar mina tänkvärda. Jag väljer de med omsorg utifrån vilken mood jag själv befinner mig i … så blir glad då jag läser att du uppskattar dem !

   Önskar dig en strålande torsdag! Kram!

 2. Josefine says:

  Jag försöker att iaf nån gång varje vecka träna innan jobbet. Då hinner jag inte tveka, på med träningskläder direkt, lämna på dagis och sen gymmet. Har träningengjord och känner mig nöjd och dduktig hela dagen! Rekommenderas!
  Men jag tränar aldrig innan 7:30… 🙂

  Kram, Ha en fin dag!

  • gizmolina says:

   Ha, ha 07.30 är ju t.i.d.i.g.t. det också ! Gud så duktig du är Josefine! Jag har som sagt något att tänka på här… 😉 och du kan känna dig galet nöjd som är igång !

   Happy torsdag !!! Kram!

 3. Josefine says:

  Så fint! Perfekt chillahängainnanmiddagen!
  PUSS

 4. Mirva says:

  Galet vackert som vanligt !!!

  Ps. Här har du en till som ännu inte är i beach 2014-form… 😉

 5. SpenatMamman says:

  Kan varmt rekommendera en wake-up-light för att slippa vakna upp i mörker- jag fick en i julklapp och den underlättar jättemkt! 🙂

 6. Caroline says:

  Hei 🙂 Jeg forsøkte å gå inn på din webshop for å titte på salgsvarer slik du reklamerer for i banneret på siden av bloggen, men ingen av varene som ligger under “salg” er på salg….Er det noe galt med webbutikken? 🙂

  Ha en flott helg!

 7. Josefine says:

  Hoppas allt är okej! Blir ju orolig när du inte uppdaterar…

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *