Torsdag = Resdag.!

Allmänt

168397-823
Mitt hjärta tidigare i kväll hemma hos pappa & Inger. Hon sitter i min gamla solstol som jag hade då jag var liten. 🙂

Oj, klockan är mer än jag trodde och jag känner att jag är super trött så jag får helt enkelt ta och lägga ut fler bilder och skriva mer om vår dag när jag kommit hem. Måste gå och sova nu så att jag är pigg imorgon…

Vi flyger från Luleå på morgonen och har sen hela dagen i Stockholm innan vi flyger vidare mot Oslo på kvällen. Ska bli såå jätte mysigt att gå runt i butiker och titta på höstkläder….! 🙂

Jag bloggar igen då vi landat hemma jag och sessan och då ska jag även svara er som skrivit inlägg & mejlat mig! Också lovar jag att lägga ut fler bilder från lägenheten för det är ni många som efterfrågat.

Nu måste jag lägga mig innan jag somnar…..zzz…. Sov så jätte gott! 🙂 Och för er som läser det här på morgonen- NJUT dagen! 🙂 Och du – kom ihåg att…

Ingenting är omöjligt! vissa saker tar bara lite längre tid…!

Tror jag ska skriva mer om det här med att sätta upp mål och mina tips och råd för att nå dessa en dag då jag är piggare än jag är just nu. 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Torsdag = Resdag.!”

 1. Jessica says:

  Godmorgon Prinsessor 🙂
  Vilken gosig bild på sessan :)Härligt nostaliskt att hon sitter i din gamla stol !
  Vännen, jag hade verkligen uppskattat att få tips och råd om hur man når sina mål !
  Hoppas ni får en UNDERBAR dag i fantastiska Sthlm och att hemresan går bra.
  Bamseli bamsekramar 🙂

 2. Godmorgon.. Jag har gjort en banner till dig=) hoppas du inte misstycker.. ska jag mejla den till dig? kram

 3. och en bakgrund.. hoppas du gillar dem=)Brukar sitta och pilla i ps när barnen sover tycker det är så kul att göra banner och bakrunder och fotomontage… Har gjort med bilder du lagt upp i din blogg.. tänkte så du får en lite mer personlig layoy på din härliga blogg=)
  kramis

 4. Linda says:

  Önskar er en trevlig dag i Stockholm!
  Vill även önska er lycka till med allt resande!
  Kramar

 5. sofie says:

  Men OJ vilken söt bild på en söt tjej! /S

 6. AnnaStina says:

  Jessica-
  Min darling! jag hoppas att du och din söta sessa har en underbar helg!? Och du- har paketet kommit fram till Örebro? Hoppas! Jag postade det i farten så jag har tyvärr inte skrivit något mysigt kort eller gjort något fint rosa paket av det.. Men på tal om rosa paket.. TACK TACK TACK så jätte mycket för paketet jag fick i posten!!! 🙂 Du är underbarast!!!!!! Jag är så GLAD över att jag har dig som min vän sötis.! 🙂 Pussiluss! 🙂
  Shopaholicmamman-
  TUSEN TACK igen för att du gjort så fint till mig. Jag ska som sagt mejla dig 🙂 Har bara inte fått gjort det ännu… Kram! 🙂
  Linda –
  Tack så mycket! 🙂 Vi hade en super dag! 🙂
  Sofie-
  Tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *