Torsdag = resdag.

Allmänt

168397-2085
Jag & Johanna på tur i Oslo i somras.

Imorgon bitti (torsdag) flyger vi till Stockholm för att mysa och fira mammas & Hans bröllop + min moster & Anders 30-åriga bröllopsdag. Det ska bli SÅ kul! 🙂 Jag riktigt längtar efter att få gå runt i gatorna i Stockholm med Johanna och till att träffa familj & vänner för sen dröjer det en stund till vi ses igen…

Jag måste kasta mig i säng nu för klockan är galet mycket och jag ska snart upp igen och ni vet ju hur det brukar gå när vi ska ut och resa 😉  Det blev så här sent i kväll / natt för att jag var iväg med Gucci och sen fick jag för mig att jag skulle åka iväg och avsluta mitt interiöruppdrag med att fixa några saker så jag var inte hemma förren efter 01 och då var det en resväska som skulle packas 🙂

Nej, nu måste jag gå och sova så jag önskar dig en lovely torsdag och jag bloggar självklart så snart vi checkat in på vårt hotel och jag får lite tid över 🙂

Dagens citat kommer här:

"Det är viktigt att prioritera och avsätta tid till det som  är viktigt i våra liv."
/Ur "En härlig bok".

♥Kram!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Torsdag = resdag.”

 1. Emelie says:

  Ohh, Stockholm vad härligt!!! Jag ska också dit i morgon, fredag. Ser jag dig lovar jag att hojta till ; )

 2. Angel says:

  jättefin bild ser som tagen ut ur en tidning,ha en trevlig resa

 3. Charlotte says:

  Glöm inte att köpa med en flaska champagne till din mamma som gjort en hole-in-one, det är ju qtym att man dricker det då :))

 4. Sofia S says:

  Men skojar du? 02:40! Hur orkar du Anna-Stina? Hoppas du fick sova lite på planet 🙂 Ha en trevlig tripp i Sthlm!

 5. Sessan says:

  Ha det helt FAB in my home town ;0)
  Kram vännen

 6. Hoppas resan gick bra;)

 7. Hoppas resan gick bra;)

 8. jsoefine says:

  CRAZY GIRL! Førsøk vila mycket o njuta helgen, vi ær så glada i er!!!
  KRAM / Mama at work 😉

 9. jill says:

  Ha det bra tillsammans med familjen!

 10. josefine says:

  kikar in igen! baby, kommer du ihåg den dagen? VARMT soligt o FAB!
  Snart är du i solen i klänning igen=) KRAM

 11. Serena says:

  Gud vilken fin bild!
  Trevlig resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *