Torsdagens girls.

Allmänt

Någonstans i Luleå runt kl.14.50.

Idag har jag på mig Oak coat + tunika Chill Norway, sjal Beck Søndergaard, jeans Acne, skor Prime Boots (från Creative Lounge) och väska Louis Vuitton. Johanna har på sig favorit pälsen från Chill Norway, hårspänne Prinsessefin och skor Ugg (från Zimba).

Ett tips! är att alltid ha på sig en underklänning /underkjole  under tunikor så att de faller snyggt för de kan lätt “sätta sig fast” i bomulls linnen..

Nu ska jag ta en tur ut på stan och sen skulle vi egentligen på middag hemma hos min pappa idag men han är tyvärr inte i form så jag skickar massor med KRYA-PÅ-DIG-KRAMAR till honom och håller tummarna för att han snart är bättre så att vi kan ses 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Torsdagens girls.”

 1. DINARAS says:

  Bra tips om underklänningar 😉

 2. Eva says:

  pssssst, vill bara tipsa om att vi i morgon börjar sälja smycken från fantastiska svenska märket EDBLAD på webshoppen =) Tjuvkika redan nu på bloggen…

 3. Sessan ☆ says:

  Vad snygg du är i Primebootsen, jag älskar mina! De skönaste jag haft på fötterna ;D Dom blir som en handske efter några gångers användande.

  Njut dagarna vidare där hemma

  Kram

 4. Ylva says:

  Hej!

  Tack för en bra blogg!:)
  Jag saknar svaren från frågestunden.

  Kram till dig

 5. Vivvi says:

  Hej! Vilken underbar blogg du har! Fantastiskt kul att jag hittade hit 🙂

  Jag måste bara fråga om din ChillNorway klänning du har. Är den från årets kollektion eller förra? Såg en sån i en webshop men på ChillNorways hemsida finns den inte. Kan den heta Detroit tunic?

  M v h
  /Vivvi

 6. Elsa says:

  Hej!
  Vilken färg har du på dina Primeboots? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *