Total lycka !!


HAPPY !!

Jag öppnade precis inboxen på min mejl och hittade en INBJUDAN till en visning som jag DRÖMT om att få gå på! Snacka om TOTAL LYCKA! Jag är SÅ glad nu !!!   Åååååå så fantastiskt KUL !

Visningen är om några veckor och ni kommer självklart att få hänga med mig på den. och ja, jag förstår att ni är super NYFIKNA på vilket märke det är? Men det håller jag hemligt till det är dags för lite spänning kryddar dagen, eller hur? 😉

Nu kör jag igång mitt nattpass här, wiiiee… !!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Total lycka !!”

 1. Weronica says:

  Härligt. Sånt är kul när man får bjudningar. I fjor var jag på Maggie Vonka och Wera Wang 🙂

 2. Weronica-
  Ja, visst är det kul med visningar ?! Riktigt inspirerande ! och nu närmar sig ju modemässor och modeveckor 🙂 Vi har mycket kul att se fram emot ! Klem! 🙂

 3. Helena says:

  Låter spännande! Mitt kvällspass framför datorn får nog sluta nu tror jag 🙂 men hade gärna suttit kvar och tagit nattpasset också 😉 Men det är upp och jobba imorgon som gäller! Ha en fortsatt skön kväll/natt!

 4. Åsa says:

  Idag Tisdag har Johanna namnsdag…. Grattis Grattis Grattis! 🙂

 5. Emma says:

  Det bara måste ju vara Odd Mollys otroliga visning du pratar om? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *