T&R SVERIGE.

…tänk på det!

Sweeties!

Plötsligt är det mitt i natten mot lördag och jag vaknade nyss här i vardagsrummet med smink, linser och Sofis Mode över ansiktet….zzz….  Att köra t & r till Sverige gör mig alltid lika trött men oj! så härligt det är att få vara “hemma” , även om det bara är för ett par timmar.  Och tänk att det finns r.o.s.a. Triss lotter nu! jag var tvungen att köpa bara därför… 😉   (men vi vann tyvärr inget).  Orsaken till turen var att lilla J behöver nytt pass och som ni kanske minns så fick hon ett provisoriskt sist på Svenska Ambassaden här i Oslo?  Det hade gått ut på dato och eftersom pass fixas mycket smidigare + snabbare (och billigare!) i Strömstad så blev det en roadtrip.   Sen, då vi kom hem igen, så hade vi dejt med fina vänner på Olivia och körde fredagsmys med bubblor , fantastiskt god pasta och härligt girltalk.

Kom plötsligt på att jag inte bloggat klart om Byttepartyt hos H&M som jag fick äran att vara med och bjuda in till.   Jag bytte bl.a. till mig den snygga jackan jag har på mig på bilden (från See by Chloé).  Ska fixa ett inlägg om detta en dag snart !  Min tee kommer föresten från min butik

Nej, nu är det bäst jag går och lägger mig för det blir supertidig start på oss girls i morgon. Kl. 08.45 är det nämligen uppmöte i Lillestrøm och kl. 12.09 har Johanna uppvisning på NM i cheerleading.  SOM hon ser fram emot detta !!!   så det blir en spännande dag !

Passar på att önska dig en magisk lördag fylld av lyckliga stunder! 🙂

P.S  jag & Johanna kör till butiken i Vibesgate efter hennes uppvisning på NM så lite osäker på exakt när jag får till att öppna? Men ca 13 – 13.30… följ med på facebook.  (LIKE! Gizmolinas Closet).

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “T&R SVERIGE.”

 1. Rövarmamman says:

  Så bra tankekorn!! 🙂

  Och du är lika snygg som vanligt!

  Önskat dig en super fin helg! Kram Finis

 2. ISLANDSMAMMA says:

  Snygggggging :þ

  HAPPY HAPPY DAY söta fina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *