Travel in style!

Allmänt


1983  (13 år)  Färgen var då , precis som nu, ROSA!  Men fråga mig inte hur jag tänkte med sockarna och skorna som bryter av i marinblått & rött?  🙂

Mina kära vänner ! Nu ska ni få hänga med på en äkta "fashiontripp" 😉

Från det att jag var väldigt ung, fram till att jag slutade studera och började jobba ,  så har jag rest till Gran Canaria på semester / ferie med min pappa + sambo + min bror minst ett par gånger om året.  Jag hade t.o.m. min "pryo" på Gran Canaria, som reseledare, då jag gick i högstadiet och vi reste alltid till samma ställe : San Augustin. (eller nästan alltid.. jag har hunnit resa till Playa Ingles några gånger också…). 

En kul sak från denna tid är alla dessa foton som alltid togs precis då man steg av flygplanet och som man sedan kunde köpa på hemresan. Något jag så klart alltid gjorde ! 🙂 Men – jag hittade inte alla foton nu (jag gissar att jag har landat på Gran Canaria ungefär 20 gånger) men här är i alla fall en liten "fashion show" på hur jag såg ut då jag "traveled in style" (well… 😉  från 1983 – 1988 i den ena outfiten efter den andra 😉


1984.  (14 år) Jag minns SÅ väl denna outfit för byxorna var mina absoluta favvisar. och kolla in västen! trendigt då och trendigt nu 🙂 Men vart tog allt det rosa vägen?


1985. ´(14 år) Den ROSA ordningen är återstäld.   Jag sov med sämskinnsrullar så att håret skulle vara lockigt och den där Musse Pigg tröjan från Gul & Blå bara älskade jag  (jag har alltid varit väldigt glad i Musse Pigg) ! och kolla in min rosa väska… 🙂


1985 (15 år). Jag jobbade extra på Impuls avdelningen på H&M och därifrån kommer denna big-size hood med stor Musse Pigg på ryggen som var en stor favorit. Min tygväska kommer från Esprit.


1986 (16 år). Mina Nike skor var SÅ trendy då minns jag 🙂 och för att inte tala om Busnel väskan!  och min röda scarves var fashion på hög nivå 😉 Killen i blått är min kära bror. På baksidan av fotot har jag skrivit: "Fint väder hela veckan. Sol från klarblå himmel! Jonas Lindius var nere i Playa Ingles samtidigt." (Jonas är en av mina äldsta & bästa vänner).


1987 . Denna outfit minns jag SÅ väl ! Tröjan & kjolen var STORA favoriter .! Min axelrems väska kommer från Esprit och i handen – självklart – Busnel väskan och en jeansjacka 🙂 Jag tror faktiskt att jag har kvar denna tröja i någon kartong på vinden !


1988 . Här är jag 18 år och har med mig min vän Marika på turen. Plötsligt är det kavaj som gäller och i ena handen Busnel väskan och i den andra: en BANDSPELARE !  Jag minns att det blev en del party på den här turen.. 😉

     
Det är kul att tänka tillbaka på outfits från åren som gått… vissa plagg väcker verkligen minnen !

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag får säga TACK för idag. (jag svarar på era kommentarer imorgon, fick tyvärr inte tid över till det idag.. )

God natt & Sov gott ! ♥

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Travel in style!”

 1. Marie says:

  Vad roligt att se 🙂 Jag kommer ihåg de där big-size hoodarna. Hade en kompis som hade sen sån och ååååååå vad jag var avundsjuk!

  Tack för att du bjöd på dessa bilder!

  kramar

 2. Hej, jag vill önska dig en trevlig helg!

  Kika gärna in på min blogg och släng iväg en kommentar så har du gjort dagens goda gärning.

  Stor-Kram Spådam Annki

 3. Linda says:

  Åh vad roligt! San augustin har jag varit i några gånger och jag längtar verkligen tillbaka, min bästa kompis morfar hade en lägenhet/bugalow där som vi brukade låna av honom. Vart bodde ni någonstans! Jag och min vän pratade precis igår om att vi längtade tillbaka till Loopyz och deras goda grillspett!

 4. Anci says:

  Åh,Busnel väskan!! Den var ett måste och jag fick den av mamma i julklapp julen -85 (tror jag)

 5. Sofia says:

  Åh underbara bilder!! Gud vad härligt att se. Hihi, lika fin som alltid! 🙂 Önskar er en skön helg! Det är ju fredag idag, så skönt så! KRAM PÅ ER!

 6. Anna-Lena says:

  Vad KUL att se… vilken nostalgitrip, verkligen!.. Ha ha… 😉 Ha en riktigt skön helg! 😀

 7. Josefine says:

  ÅÅÅÅ cutie så søt du var! Puss

 8. Linda says:

  Såå roligt att se! Den där rosa hooden med Musse Pigg hade jag med. Jag fullkomligt älskade den!

  Trevlig helg!

 9. Anonymous says:

  Missa inte chansen att vinna Hösten snyggaste snaekers. Allt du behöver göra är allt lämna en kommentar i detta inlägg:

  http://justlikealexandra.blogg.se/2008/october/tavling.html#comment

  Så är du med o tävlar!

  Lycka till… Kramar Alexandra

 10. Lissan says:

  hihi…det där var riktigt roligt att se! Hur kul som helst att du sparat dessa korten! Vilka minnen!

 11. Katarina says:

  Gud, vilket kul inlägg! Du är lik dig på bilderna!

 12. Malin says:

  Idag har jag SHOPPAT urläckra städprylar för att stödja ROSA BANDET…ROSA ROSA ROSA… 🙂

 13. Ulrica says:

  Ha, ha underbara foton! Rena rama nostalgitrippen! Jag hade oxå Busnelväska, tröja med Musse Pigg, scarvsen (som även fick vara hårband och skärp).Det var oxå inne en period att ha Nivea på läpparna så man var nästan kritvit så jag samlade Niveaburkar med fina lock minns jag…

 14. Johanna says:

  åååh den busnel väskan har jag nyss köpt 😉 haha den är fab! Tillsammans med busnel kavajen! Klassiker

 15. Linn says:

  ja sånna här bilder e kul o se på 😀 gärna mer sånna bilder från när man va liten 😀

 16. smile says:

  Åh vilket underbart inlägg! Åh vilket underbart minne! De bilderna måste du vara rädd om! Så kul för Johanna att titta på när hon blir större. Tack för att du delar med dig. kram och trevlig helg!

 17. smile says:

  Åh vilket underbart inlägg! Åh vilket underbart minne! De bilderna måste du vara rädd om! Så kul för Johanna att titta på när hon blir större. Tack för att du delar med dig. kram och trevlig helg!

 18. Cicci says:

  Vad kul och se gamla foton!

 19. Haha vad roligt att se! Vilken flashback!! Musse Pigg hade jag ju på var och varannan tröja, även mamma hade det minns jag! Må så gott!!

 20. laila says:

  aah vad roligt att se!

  du har den absolut basta bloggen, jag blir alltid glad, inspirerad och motiverad da jag kikar in.

  ha en fin kvall!

 21. LinnM says:

  hihi, så kul att se:)

 22. Malin says:

  Haha awww, vi åkte alltid till Bahia Feliz… tror vi bodde på precis samma hotell flertalet av gångerna också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *