TRETTONDEDAG JUL.

God Trettondedag jul kära bloggvänner! 

Här kom jag på att vi inte ätit middag kl. 19.30 så – JIG fick köra ut och hämta take away. Ett tecken på att det här var tidernas slappardag… oh my, INTE ofta jag har en dag då jag inte gjort något vettigt alls… Men samtidigt sååå välbehövligt!!! också är det ju faktiskt helgdag / söndag i Sverige idag då det är Trettondedag Jul.

Och där är klockan plötsligt nästan 24 och vi ska avsluta dagen med några episoder av The Kardashians . Vi är helt fast i det och har snart satt sett klart 7:e säsongen. Som spelades in för typ 10 år sedan så ja, vi är liiite efter . Ha, ha.

Önskar dig en fin kväll vidare och en riktigt god natt !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “TRETTONDEDAG JUL.”

  1. C says:

    God fortsättning! Man får ju resa om man följer alla regler så jag tycker inte att man behöver ha dåligt samvete om man gör det. För min del avstår jag gärna eftersom det verkar så rysligt besvärligt att resa nu med alla intyg och risker för karantän. Det verkar vara många fullvaccinerade som rest till Thailand och andra länder och varit negativa när de åkte hemifrån men ändå testat positivt när de kommit fram och fått tillbringa hela semestern inlåsta på karantänhotell och det verkar ju hemskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *