Trevlig kväll!

AllmäntOss nu Kl.20 i köket

Nu är ljusen tända, det brinner i öppna spisen på köket, taccosen är nästan klar, Let´s dance pågår på norska TV2 och strax drar Körslaget igång. Känns som att det här blir en riktigt MYSIG lördagskväll 🙂

Hoppas att du också myser i höstrusket!!


Oss idag på morgonen.

P.S vi ser, helt otippat, på HÄR ÄR DITT LIV för jag gillar Stina !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Trevlig kväll!”

 1. Sammy says:

  Och du har piffat till dig för JIG, we like! =)

 2. God kväll 🙂

  Du fotar ju med samma kamera som jag gör 🙂 Jag håller med Sammy, du måste ha piffat till dig för JIG eller hur? ;-D

  KRAMIS!

 3. wenche says:

  Hei! Jeg blir så inspirert av ditt lekre hjem, kan du ikke vise oss hele kjøkkenet?

 4. Anonymous says:

  Orkar du piffa till dig för JIG, också.Du piffar ju till dig hela tiden annars.Det är ju så "piffigt" hela tiden…..hela tillvaron är ju en ända "PIFF"!!!Härligt att en del får piffa sig! Tro nu inte att jag avundas dig…nej,nej, jag lever bara i normal,vardaglig tillvaro i din gamla hemstad,Luleå.En ensamtående mamma med en underbar dotter…..men behöver hjälp av DIG,som stödfamilj!!

 5. Piffat, och piffat.. jag hade ju bara rullat håret. Något jag egentligen gör varje dag men som jag inte hinner med då jag har mycket jobb 🙂

  Wenche-
  Kul att du vill se fler bilder! :)Om du går in under "hemma hos oss" i vänster marginalen så hittar du bilder från vårt kök 🙂 Också lovar jag att fota och visa fler köksbilder då jag fått några små förändringar på plats, just nu är det likt så som det är på de gamla bilderna.. Klem ! 🙂

  HAPPY söndag på er ! Kramar ! 🙂

 6. Sammy says:

  Åh, men A-S, kan du inte bara svara JA, jag vill vara vacker för min MAN!! =) Det är helt OK att erkänna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *