Trevlig kväll!


Min uniform dessa dagar då Johanna är sjuk: min nya klänning/kjole från Odd Molly och mysbyxorna från samma märke. Till det: Hello Kitty sockar från H&M. Mjukt, skönt & perfekt outfit till soff-häng 🙂 (bilden är från fredag).

Dagarna blir verkligen speciella då man är hemma med sjukt barn. Johanna vill helst ha mig vid sin sida heeela tiden och så fort jag närmat mig kontoret så har hon kommit tassande och dragit i mig så till slut gav jag upp idag och försökte fokusera på att leka med henne istället 🙂


Titta vilka bedårande söta bokstöd jag köpte till Johanna häromdagen. Jag hade med dem på en shop-sida i förra Kamille Mor & Barn och nu, då de var på -50%  hos Barna på Hjørnet (butiken ska byta ägare och har utförsäljning) så slog jag till.

Vi var ut en liten sväng och gjorde ett ärende + handlade mat och då vi kom hem somnade Johanna sött  = jag har kvällen för mig själv.  Ska fixa ett par jobb/blogg-saker och mysa med nya blader. Härligt !

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Trevlig kväll!”

 1. MichellE says:

  Hoppas hon kryar på sig snart, fast å andra sidan är det rätt så mysigt att få lite tid tillsammans… Tråkigt bara att hon inte är frisk 🙁

  Kram till er båda

  Michelle och GirlZen

 2. Mikaela says:

  Anna-Stina, varje dag, ibland flera gånger om dagen, läser jag din superfina blogg. Jag blir så glad och harmonisk av att följa dig och Johanna och det glädjer mig så att det fungerar så bra för dig att kombinera familj, jobb och inte minst blogg.

  Du är en riktig inspirationskälla!

  Ge Johanna en kram ifrån mig och be henne göra samma sak för dig!

  Kramar

 3. Tindra says:

  En stor eloge till dig att orka piffa upp dig så när du går hemma och vabbar! Kanske för att JIG kommit hem igen! 😉

 4. Anonymous says:

  Kika in för första gången idag och jag blev helt förälskad! Du verkar vara en toppentjej med en otroligt känsla för stil! Kram

 5. peak oil says:

  How are You have a look at that site abour oil crisis See You

 6. film izle says:

  Great! Thanks for post

 7. webpage says:

  I appreciate what you have accomplished in this article. I enjoy the piece where you say you are doing this for you to provide back but I would believe by all the comments that this is certainly on your side as well.

 8. bang ouch, thats cool, buy propecia no prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy propecia no prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy propecia no prescription, %DDD,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *