Trevlig kväll!

Allmänt


Johanna hade inga som helst planer om att sova i kväll och det kan man ju faktiskt förstå för vem vill missa en trevlig middagsbjudning? 🙂 (hon har på sig sin pyjamas = body från Gap)

Phuket kl. 04.20, natt mot lördag & norges egen dag: 17.e maj! 🙂

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu för det har jag ingen bra förklaring på 😉 Men jag kan säga så mycket som att jag har sovit och att jag ska sova mer 🙂

Vi har haft en jätte trevlig kväll med besök av Vivianne & Lars som hyr lägenhet här på resorten och jag ska självklart berätta mer om både beachen (vi var på Nai Harn idag) och middagen imorgon för nu måste jag verkligen krypa ner i sängen igen… ville bara checka om internet fungerade och kunde inte låta bli att blogga lite..


Jag fotade "kvällens"  i farten då jag var inn för att tända en ljuslykta till verandan. Hade på mig min klänning som jag shoppat här i Phuket och mitt favorit halsband från Bvulgari.

Johanna tyckte att det var SÅ kul med besök i kväll så hon höll sig vaken helt galet sent… somnade inte förren efter kl. 22 så en sak är säker: i morgon får jag sovmorgon. Tjohoooo! vilken LYX! 🙂

God natt & sov gott mina härliga "bloggvänner" så "ses" vi igen imorgon! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Trevlig kväll!”

 1. Jenny says:

  Vad tycker du är bra och vad tycker du borde förbättras med min blogg? svara i inlägget några snäpp ner i min blogg! Och har du några exempel på bra bloggar? Läs i min blogg och kommentera i rätt inlägg! 😀

 2. sophie says:

  Skönt med värme 🙂

 3. Marie says:

  tipser deg om en blogg jeg tror du vil like…

  http://www.veckorevyn.com/bloggar/amys-blogg/

  du er fortsatt en av mine favoritter, dagens store "høydare" i bloggverden :). Nyt de siste ukene i paradis – og Gratulerer med 17. mai!

  Hilsen fra Marie,USA

 4. Hoppas att du fick en härlig lång sovmorgon! 🙂

 5. Madelene says:

  Hej

  Hoppas att ni har en skön 17 maj.Ni har det mycket varmare än vad dom har i Norge.Såg på nyhets morgon dom har det kallt bara några plusgrader. Vad har ni hittat på idag? Min dotter och man har åkt i väg för att fixa litte saker så nu skall jag bara njuta av att vara själv. Ha det så bra kram Madelene.

 6. L8 says:

  Hej girlisar:) Önskar er en riktigt härlig 17:de Maj!!! De visar firandet från Oslo på TV och då tänker jag så klart på er:) Hoppas att ni har det toppen och njuter av sol och värme:)! Här hemma är det tyvärr inte så mysigt väder ute, så vi får ha en soft och skön lördag inne. Puss och kram hela da`n:) Lotta och Vincent hälsar så klart massor till sessan:)!

 7. Elinen says:

  Jag är verkligen kär i din klänning du har här. Attans att jag inte såg den sistvi var i Thailand (i april) Får hoppas på att den kanske finns kvar nästa gång vi åker. Kram!

 8. AnnaStina says:

  TACK så jätte mycket för era kommentarer! 🙂

  Marie – tusen tack för att du skriver så fint om mig, det gör mig väldigt väldigt glad! 🙂 Kram! 🙂

  Sara- Jag fick faktiskt sova en xtra time på morgon då JIG lekte med Johanna så det var LYX! 🙂

  Madelene- Hoppas att du fick njuta egentiden! 🙂 Kram! 🙂

  L8-

  Min darling! Ååå vad jag saknar dig! och tack för lovely sms häromdagen 🙂 Vi har haft en FAB dag och nu ska en trött mama strax hoppa i säng. Hoppas att ni har myst ordentligt och hälsa Vincent med massa pussar från Johanna! Sköt om dig underbaraste du och hälsa ! Pussiluss! 🙂

  Elinen- Å, vad kul att du tycker om klänningen 🙂 Håller tummarna för att du får tag i den en dag 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *