Trevlig kväll !


Oss då vi kom hem från dagis / ärenden / shopping etc.

Vi har precis kommit hem från super god middag på Yaya´s och nu är det glass & Idol och sen ska vi sprätta en champagen och fira den bra dagen ! 🙂

Njut kvällen kära läsare ! Jag återkommer senare och visar pälsen ! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Trevlig kväll !”

 1. Mirva says:

  Åh, du shoppade pälsen! Tänkte bara att om du nu får användning ens för den med tanke på att ni snart åker tillbaka till Thailand?

 2. Malin says:

  Åhhh, vilka fina stövlar !!

 3. Susanne says:

  Mirva, behöver du oroa dig för det isf?

 4. Ida says:
  2008-10-24 @ 22:09:19

  Postat av: Ida

  Älskar din klädstil!

 5. Fridatjejen says:

  Vad fin du är idag! Vacker och inspirerande. Så vill jag också se ut! 🙂 Hoppas att du får en underbar helg med dina nära och kära!

 6. Anna says:

  Får jag bara fråga en sak, utb svensklärare som jag är. Du skriver ofta "oss, hemma" typ. Säger man "oss" i Norge när man i Sverige skulle använda "vi" eller väljer du att skriva "fel"? Sedan undrar jag även över dina särstavningar, i engelskan stavar man ju isär orden medan man i svenskan sätter ihop nästan allt. Jättehungrig, kanonbra, supersöt osv. Gör man inte det i norskan? Du särstavar ganska ofta. TACK för en bra blogg, oavsett stavning! =)

 7. annie says:

  gud vad gucci är söt! han vill va med på alla dagens outfits!

 8. Sandra says:

  Hej!

  Måste bara fråga vart du har köpt din kofta från odd molly?

  Har letat som en tok men hittar den inte.

  /Sandra

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Mirva-

  Vi ska ju inte flytta till Thailand och vintern är lång 🙂 Kram! 🙂

  Ida-

  Tack snälla du ! 🙂 Kram !

  Fridatjejen-

  Tusen tack för fina ord ! 🙂 Jag önskar dig också en underbar helg! Kram! 🙂

  Anna-

  Ja, man säger oss på norska och när det gäller särskrivningen så är det bara mitt sätt att skriva helt enkelt och när jag bloggar går det undan i svängarna så jag korrläser aldrig . Önskar dig en underbar weekend ! Kram ! 🙂

  Annie-

  Ha ha , ja han har börjat vilja vara med på alla bilder 🙂 Kram ! 🙂

  Sandra-

  Jag har shoppat min Odd Molly kofta på butiken Höyer här i Oslo (på Sköyen). Jag såg den även på Mathilde butiken på Biblioteksgatan i Stockholm då jag var där och jag vet att de gärna skickar varor per post så du kan ju prova att ringa dem. Lycka till ! och trevlig helg ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *