Trevlig kväll!


En helt vanlig dag på jobbet….   och ja, jag fick köra runt ett bra tag igår för att hitta ved i dessa sommartider 😉 Resultatet av dagens foto får ni se i höstens modebilaga i Kamille. Jag ska självklart tipsa er då den finns i butik.

What a fabulous day ! 🙂  Först några timmar i fotostudio, sen ett par ärenden och sen till sommarfest i strålande solsken på dagis. När vi kom hem ringde jag mamma och då jag pratat klart med henne så hade Johanna somnat sött framför barnTV . Det var nog en stor dag för henne idag eftersom hon "uppträdde" på dagis för första gången med sina kompisar inför oss föräldrar.

Nu ska jag njuta lyxen att av hon somnade så tidigt (händer inte ofta) och äta lite kyckling, när jag ätit klart ska ni få se fler pics från dagen.

Hoppas att du också har haft en strålande BRA dag idag ?! OJ , nu står en vaken Johanna i dörren… ooops…

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Trevlig kväll!”

  1. Mimmi says:

    En dag i veckan så skjutsade jag min dotter till simning hade med mig yngsta sonen då kanske 3-4 år. Simningen började vid 5 och varje gång så somnade sonen i bilen och fortsatte sova så när vi kom hem. Så det gällde att han ätit middag tidigare. De dagarna var semester ….

  2. Mimmi says:

    En dag i veckan så skjutsade jag min dotter till simning hade med mig yngsta sonen då kanske 3-4 år. Simningen började vid 5 och varje gång så somnade sonen i bilen och fortsatte sova så när vi kom hem. Så det gällde att han ätit middag tidigare. De dagarna var semester ….

  3. Hej Mimmi!
    Wow det låter som underbara kvällar 🙂 Här blev det inte riktigt lika lyxig kväll som jag trodde för nu är det full fart på Johanna.. 😉 Kram! 🙂

  4. Låter som en härlig dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *