Trevlig kväll !


Så är såg det ut runt kl. 18 då jag kom hem.. Min klänning kommer från Blue och är shoppad hos Bolina

Hej mina vänner ! 🙂  Min dag idag startade med kontorsfix hemma och jag budade bl.a. iväg X antal påsar med kläder & accessoarer som jag lånat till foto hos PR-byråer, sen körde jag iväg till redaktionen och har suttit där och jobbat hela em.

När jag kom hem så möttes jag av den här synen:


Ny dag och ny middagsfix 🙂 Idag bjöd mormor på GOD lax med citronsås och pressad potatis. Mums !

Vi blir bortskämda med goda middagar dessa dagar och  vi kom på att mamma nog måste flytta hit till Oslo och ta anställning hemma hos oss 😉

Nu ska jag mysa med mitt älskade hjärta en stund, sen väntar nattning och sen bloggas vi igen !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Trevlig kväll !”

 1. Rövarmamman says:

  DU e jätte snygg som vanligt:)

  har en fråga till dig Gizmolina- undrar vart du köpt glasskåpet som du förvarar Johannas kläder i ska nämligen inreda min lilla prinsessas rum o e ute efter en liknande. Tacksam för svar!KRAM// mikaela

 2. Vilken lycka att ha en sån Mormor

 3. Mikaela-
  Tack snälla du ! 🙂 Johannas klädskåp kommer från svenska All in wood (http://www.allinwood.se). Det är egentligen ett vitrineskåp men jag har tagit bort hyllor och monterat dit en (gardin)stång istället. All in wood har även klädskåp så surfa in på deras nettsida och ta en titt ! 🙂 Önskar dig en underbar sommar och lycka till med skåp-jakten! Kram! 🙂

 4. Evelina says:

  Åhh vilken super mamma/mormor ni har!! Stackars er som har henne så långt borta, själv bor jag på samma ort som min mamma och det är guld värt!!!

  Kramkram

 5. Josefine says:

  Vi har också mysigt mormor/morfarbesök just nu, trevligt!

 6. Vilken underbar ingång ni har till eran lägenhet. Och vilken otroligt underbar mormor Johanna har <3

 7. Stina says:

  Vad härligt för Johanna att få mysa med sin mormor. Kransen du har på dörren ser riktigt fin ut! Jag har en liknande som jag gjort/dekorerat själv fast med "juldekor", men skulle vilja göra om den så den går att ha året runt. Har du något tips!?

 8. TACK för era kommentarer ! 🙂 Ja, det är verkligen otroligt KUL för Johanna att få leka med sin mormor. Jag är utkonkurrerad 😉 Känns så bra att hon får vara sammen med olika generationer och jag är otroligt tacksam för att mamma kunde komma nu då jag jobbar fullt.

  Stina-
  Kransen är tyvärr inte så fin som den brukar just nu…den är egentligen dekorerad med olivengrenar och söta små rosa blomster. Ett tips är att köpa oäkta blomster och fästa dem i kransen. Jag hade tänkt dekorera vår med grönt & rosa (pioner el roser) från tex Sia men innan jag hinner göra det så är det nog jul och då åker julkransen upp igen 😉

  KRAMAR !! 🙂

 9. patricia says:

  Hej.
  Jag bara älskar din blogg…tittar in flera gånger per dag. Jag blir på så bra humör och inspiterad av dig och dina inlägg. Har försökt hitta din fina klänning från Blue på nätet utan resultat. Har du några tips?

  Kram och trevlig Helg.

 10. Annelie says:

  Hej, HERREGUD vilken fin klänning!! Och underbar blogg du har!
  Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *