Trevlig kväll !


Johanna & Gucci mötte mig i hallen då jag kom hem och som ni ser så är ingen speciellt intresserad av att jag försöker ta en fin bild på oss 😉

Jag kom nyss innanför dörren efter dagens fotoshoot och nu är middagen som mormor fixat precis klar. Hur SKÖNT som helst efter en hektisk dag ! 🙂

Återkommer efter mat + IDOL och jag önskar dig en TREVLIG kväll så länge !

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Trevlig kväll !”

 1. Elin says:

  Hei Anna-Stina!
  Takker for en fin blogg. Alltid trivlig å kikke inn hos deg.
  Et spørsmål ang støvler du viste frem igår.Hvor kommer de lave,typ bikerboots fra? Håper du kan svare på det, da jeg har letet Oslo rundt etter den type støvel. Ha en trivlig idolkveld!!

 2. Anna says:

  Åååååå, vad HAPPY jag blev när jag kikade in här nu ikväll efter jobbet 🙂 ÄNTLIGEN ett kort på Gucci!!
  Ha en fin kväll
  Kraaam

 3. Sabina says:

  Tyckte bilden blev rolig och fin iallafall. Kul att få se Gucci på bild.

  Ha en bra kväll!

 4. En som undrar says:

  Är det inte jobbigt att ha så där vansinnigt mycket kring halsen???Går du omkring med i hela dagar och även hemma ?? Det ser byltigt ut! Är det snyggt?? Nå,varmt om halsen ska man ju ha,så här på hösten !!

 5. Fia says:

  Anna Stina!Kan du hjälpa mig!!? =) Jag undrar hur man på bästa sätt kan sköta om sina olivträd??
  Vet att du själv har och tänkte om du har några tips kanske?? Tusen tack!=) Och ha en mysig kväll och kvalitets tid med mormor =)

 6. Lena says:

  Hei! Du jeg trenger et shopping tips. er 3 måneder på vei med en liten en i magne. Eller den kjennes ikke så liten ut. Føler meg kvapsete og ganske stor for tiden. Skal på stor fest til helgen og trneger noe fin å ha på. Noe som kan dekke min oppblåste mage men som samtidig er fint. Du som er så mye rundt å ser i butikker o.l har du noen tips? Takk for svar!

 7. TACK för alla trevliga kommentarer ! 🙂

  Elin-
  Tusen tack för fina ord! 🙂 De skor du frågar om kommer från Skopunkten och de kostar endast 399nok. Hoppas att du får tag i dem ! Klem ! 🙂

  Anna-
  Jag blir glad då jag kan göra dig glad ! Kram! 🙂

  En som undrar-
  Jag skulle självklart inte gå runt med en sjal om jag inte tyckte att det var skönt 🙂 Kram !

  Fia-
  Jag har tyvärr inga gröna fingrar så jag har lyckats döda fler än ett olivträd genom åren… Men – det senaste jag köpte har jag fått nytt liv i och knepet har varit att vattna det rikligt (jag sänker hela krukan i en vattenfylld hink) 1 gång i veckan 🙂 Lycka till ! Kram ! 🙂

  Lena-
  Modet är ju verkligen perfekt för alla gravida nu med mycket tuniker etc. Till fest så hade jag valt en fin kjole eller tunika + tights (det beror på hur uppklädd du vill vara). Mitt TIPS är att du går till Lindex den 1:a oktober (torsdag) och shoppar kjolen i deras "rosa bandet kollektion" som jag visat här på bloggen (den jag fick av Emma Wiklund). Happy shopping ! Klem ! 🙂

 8. Jessica says:

  Fin blogg du har, hur är det ?:)

 9. oil crisis says:

  How are You check my website regarding See You

 10. good quality post thanks

 11. I appreciate your speculating as it arouses people’s concern today and lets this topic be discussable. We all know about it here..

 12. chat says:

  Ohh very much thanks admin

 13. knight pvp says:

  How are You, You need to look at this blog regarding knight pvp – turk ko, Bye

 14. bogaz turu says:

  Ohh very much thanks admin

 15. my blog says:

  I have in no way believed that it will grow to be my habit to read blogposts because it is so much overwhelming.

 16. 🙂 this made me laugh a bit, cheap, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]cheap[/url], http://tramadolonline.groupsite.com cheap, =-[[,

 17. olkzlezfjgq says:

  nBEUFx oztmupembbil, [url=http://ezlocphvhrpt.com/]ezlocphvhrpt[/url], [link=http://snpsysqvgtee.com/]snpsysqvgtee[/link], http://azkrqacezuja.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *