Trevlig kväll mina vänner !


Mellan jobb & dagis gjorde jag ett stopp på en av Oslos absolut FINASTE butiker, Kiman i Paleet, och där provade jag bl.a. den här snygga klänningen från Stella Nova som är en dansk favorit (Stella Nova var störst i min butik Gizmo & Co)och i handen ser ni ett par superläckra skor som jag förälskade mig i..  Klänningen + skorna skulle passa perfekt till de bröllop jag ska i i sommar..  

Oh my, dagarna försvinner verkligen nu då jag har så mycket att göra så jag har lite svårt för att hinna med allt…  Men så länge man har KUL så går allt BRA ! 🙂

Vi kom inte hem förren efter kl. 18 och nu ska jag kasta mig över dagens middag. Har förträngt att det är midsommarafton för jag fick inte ens tid att checka upp det svenska midsommarfirandet här i Oslo (lite synd..) men jag korkade nyss upp lite bubbel så liiiiite firar jag i alla fall 😉


Jag provade den här läckra kjolen från Bruuns Bazaar också (ni har säkert sett den i deras annonskampanj).

Kvällens middag blir en favvis: lövbiff, pommes & bearnessås = en svensk klassiker ! 🙂

Till sist: en fråga… som ni vet så är jag inte den bästa i köket så nu behöver jag lite hjälp: jag blev tok-sugen på sparris till maten då jag var och handlade så nu har jag ett paket färsk grön sparris som jag inte vet vad jag ska göra med? Kokar jag ? steker jag ? Blir GLAD för tips !

Nu kör vi FREDAGSMYS !!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Trevlig kväll mina vänner !”

 1. Weroncia says:

  Du passar i allt 🙂
  Du får se till att ordna en tjejfest snart. hihi

 2. Hilde says:

  Et lite tips: Du får Bruuns Bazaar kjolen til halv pris på nettet. Har bestilt den selv 🙂

  Hva er det norske ordet for "sparris"?

 3. Anonymous says:

  Lett som en plett:)
  Kok opp vann, knekk av nederste ledd på aspargesen og putt oppi. Kokes i 2-3 min. Ha en smørklatt oppå og spis;)

 4. Weronica says:

  Norsk sparris är Asparges 🙂

 5. Weronica says:

  Sparris är klart godast om man bara småfräser den lite snabbt i stekpannan med lite olja. Om du sen river lite parmasan över när du är färdig så blir det SUPERGOTT 🙂
  Koka blir inte lika gott. MEn smaken är som baken.

 6. TUSEN MILJONER TACK för sparris-hjälpen! Jag är SÅ GLAD jag har er mina vänner !

  Kram! 🙂

  P.S måste springa ner och shoppa parmesan för gud så gott det låter att riva det över..

 7. Josefin says:

  Du har sikkert allerede spist, men
  jeg deler aspargisen i 3 og kaster den nederste delen jeg da – det er den øverste delen (som ser nesten ut som den er "flettet") som er absolutt best!!
  Ellers syns vi også at aspargis grillet er veldig godt også
  – og mayones til er kjempe godt – eller bare havsalt

 8. Lena says:

  Jag tycker sparris blir godast kokade, om de är små späda i ca 30 sek, är de grova så koka lite längre. DOCK inte för länge för då försvinner alla nyttigheter och de blir helt enkelt överkokta. 3 min tycker jag låter i längsta laget..? Strö lite havssalt över o ha med mozzarella och körsbärstomater + peppar, eller varför inte som någon sa, parmesan. lycka till o glad midsommar A-s!

 9. Jenny says:

  Lägg de i en form med vatten, mickra i 2 minuter och häll sen av vattnet och salta och lägg på en smörklick…klart! Perfekt för oss som inte är några mästerkockar 😉

 10. emma says:

  Hej! Du ska absolut steka sparrisen ett par minnuter i lite olja, sen på med flingsalt:-) Mmmm det blir sååååå gott!

 11. milla says:

  Hej, gick in på internet sidan Kiman,men där stor inte märket Stella Nova med. Vet du om an kan köpa deras kläder på intenet nånstan? Jag bara älskade din lila blus du hade därifrån!! 🙂 Kram milla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *