Trevlig påskafton & mitt-i-natten-kramar!


Långfredag runt kl.16. Dagens består av: tunika Hunkydory från Zanzibar (oh yes, skobutiken har börjat sälja kläder!), kofta Odd Molly, jeans Diesel (super smutsiga p.g.a. prosjekt: få-in-hylla-från-IKEA-i-bilen), skor Fiorentini + Baker, halsband Bjørg & LorangeDesign. Min älskade perserkatt Gucci är 6 år.

Det är dags för middag här hos oss nu så jag uppdaterar detta inlägg lite senare. Ville bara titta in och önska er alla en riktigt, riktigt TREVLIG påskafton !! 🙂

Uppdatering kl.”mitt-i-natten”:

Min lördag bjöd på en tur till IKEA och en sak är då säker: alla som inte är på fjellet i påsk fixar hemma för my god! så mycket folk det var på IKEA idag. Helt crazy ! Själv var jag där för att köpa en hylla till mitt kontor och förvaringsboxar + lite annat smått & gott som tex tulpaner (jag kryddar alla rum hemma med dessa underbara blommot). På väg hem gjorde jag ett stopp på Sandvika Storsenter för att handla lite påsk-pyssel på PanduroHobby till J och där var det minst lika mycket folk i farten.Johanna har på sig basic topp från H&M + mysig hood från ChillNorway idag också bara strumpisar till det = skön hemma outift. Det fina hårspännet kommer från Prinsessefin (finns bl.a. hos Daisy & Zimba).

Det blev en soft påskafton hos oss nu är det bäst att jag snart hoppar i säng så att jag vaknar pigg till en fixardag imorgon för mitt mål är att kontoret ska bli tipp-topp innan vardagen knackar på dörren idag.

Hoppas att du njuter fina påskdagar och jag passar på att säga GODMORGON till er som startar söndagen tidigare än mig.

MiTt-I-nAtTeN-kRaMaR!♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Trevlig påskafton & mitt-i-natten-kramar!”

 1. Anna says:

  Åååhh…fina Gucci! Hoppas du har en fin påskafton du me´. Kraaam till dig och din fina familj

 2. Annika says:

  Jösses vilken stor katt! Söt!

  Glad Påsk hälsar annika

 3. Reidun says:

  Hei!
  Du er alltid like delikat i dine flotte antrekk!!
  Jeg må bare fortelle deg at jeg har vært å besøk og hilst på verdens nydeligste baby, selvfølgelig…mitt første barnebarn..herligt..Ha en fin påskaften!!!

 4. Irene says:

  A-S Läser varje dag även om jag inte skriver….

  Kram, Irene

  Ps! Du menar nog Söndag 😉

 5. Yvonne says:

  Hej,

  Av en slump upptäckte jag din fantastiskt fina blogg. Vilken härlig tjej du verkar vara och vi har så på pricken samma smak. Din och min garderob är nästan identiska;-)

  Jag vill bara tipsa dig om två av mina absoluta favoriter här i Stockholm. Den ena är en butik som heter Pure and Simple. Har du inte sett den så kommer du fullständigt älska den! Kolla in http://www.pureandsimple.se så får du se. Det andra är smycken från fantastiksa U it´s you. Titta på http://www.uitsyou.com.

  Jag hr också haft en egen livsstilsbutik som hette Ambiance men har sålt den. Arbetar nu med reklam, marknadsföring och PR. Du verkar ha ett jätte kul uppdrag på den där tidningen. All lycka till till dig och din lilla Johanna. Min "lilla" Malin är 18 år och hon älsakr fortfarande rosa:-)

  kram
  Y

 6. den katten hade ju inte lite päls 😮

 7. Helena says:

  Vilken fin bild på er sötisar!
  Gucci ser så go´ ut, jag älskar katter!

  Ha en fin påskdag idag!

  Kram

 8. Sofie says:

  Åh, på Sandvika Storsenter var jag ofta när jag bodde i Norge…Minns första gången, då glömde jag vart jag ställt bilen och höll aldrig på att hitta den eftersom det var så stort 😉 Hoppas ni har en fin påsk! Kram!

 9. Cristina says:

  GLAD PÅSK sötiskusin! Sitter vid datorn här hemma och kom på att jag kan ge en påskhälsning på din fina blogg :). Så härligt med vårigt väder här! Vi har tom. vårinrett lite i lägenheten med tygbyte på soffan till turkos och vita gardiner. Igår lyckades jag och T. göra en riktigt bra lammstek tillsammans med en vän så det blev en mumsig påskmiddag! Kramar och hälsa <3

 10. camilla says:

  Glad påske til dere:) Vet du hva din Diesel bukse heter? Er det glidelås på innsiden av benet på din? Er du fornøyd med din el er det en annen perfekt jeans som du kan anbefale? Veldig masse fine lykkelige bilder på bloggen din i det siste:) Klem

 11. Hoppas att ni njuter av ledigheten lika mycket som vi gör 🙂
  Kram Teresa

 12. DeLacour says:

  Hjälp vilken stor katt! Men jösses vad fin! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *