Trevligt möte!


Idag har jag luftat men “gamla” tunika / klänning från Odd Molly och jag matchade den med mina skinnbyxor från Custommade.  (Tusen TACK för idag Linda ! Jag fick massor med energi av vårt möte . Du är FAB ! 🙂

Oh my vilken start jag hade på dagen…  inte nog med att vi startade dagen med att försova oss, jag var så stressad till dagis att jag GLÖMMER Johanna matbox hemma så jag fick skynda runt och fixa mina jobbärenden och sen hem och hämta matboxen och sen till dagis IGEN. Allt detta gjorde att jag hamnade way efter schemat men slutet gott allting gott och i eftermiddag har jag haft ett riktigt TREVLIGT möte på Emil&Samuel med vackra (och duktiga!) Linda som jobbade som modechef hos Kamille i sommar.


Idag fick vi ett härligt paket i posten från HowtoKissaFrog. Johanna ska få vara mannekäng snart och visa er de FINA plagg som gömmer sig i silkespapiret. (Miljoner TACK Malin & Maria!).

Nu ska jag & Johanna sticka ut och fixa ett par ärenden innan det är dags för middag. Trevlig kväll så länge! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Trevligt möte!”

 1. Maria N says:

  Hej där !

  Du är nominerad till veckans blogg ! Din blogg är kreativ,inspirerande och rolig. För att vinna ! säg till dina lösare att besöka :

  http://marianedic.blogg.se/2009/november/veckans-blogg.html

  Lycka till !

 2. Carbon Black says:

  Nice blogg!

  Kolla in vår nya band-blogg, där vi skriver om reptider, inspelningar av låtar, tankar, musik i övrigt och självklart en massa massa bilder!

 3. Camilla says:

  Du har en kjempefin glad-blogg! Johanna er veldig søt.
  Jeg synes det er så bra at du ikke gidder å kommentere de negative kommentarene du får. Skal vedde på at de som skriver synes det er kjempeirriterende at de ikke klarer å få deg sint!
  Ha en super kveld! Klem

 4. Sammy says:

  Åh, den Odd Molly klänningen känns verkligen inte gammal, den köpte du väl så sent som till i julas, eller?

  Dessutom är ju OM plaggen "utanför" vanligt mode, och känns aldrig gamla.

 5. maria says:

  Hej!
  Du har en väldigt fin och inspirerande blogg. Hittade bloggen för några månader sedan och har nu hunnit läsa allt du skrivit om under åren. Nu har jag blivit fast och börjar oftast dagen med att se ifall det kommit något nytt och tur för mig(och alla andra läsare) för oftast orkar/hinner du uppdatera oss ivriga läsare väldigt ofta. Hoppas du har en bra kväll och tack för att du sprider glädje och optimism runt dig!!!(en liten parentes, inlägget till vänster släpar lite efter bl.a. har Johanna hunnit fylla tre 😉

 6. Kul att få se den fina Odd Molly-klänningen igen, har faktiskt saknat den! Den är så fin…

  Måste bara säga en sak AnnaStina… Läser ju både din och Josefines blogg (Prinsessans dagbok), och när jag ska kommentera kommer jag på mig själv flera gånger med att vara på väg att skriva på norska – jag tänker på norska när jag läser era bloggar! Har jobbat en del som sjuksköterska i Norge så språket är inte främmande direkt… Men lite knasigt är det att jag håller på att skriva "Klem" ist för kram till båda er men ingen annanstans 🙂

  Klem då! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *