Tripp, trapp, trull…!

Allmänt

168397-1422
Här sitter jag och girlsen och mumsar på korv & makaroner hemma hos Lotta tidigare i kväll.

Uttrycket "tripp, trapp, trull" passar bra på de små prinsessorna på den här bilden. Min Johanna är yngst, 13 månader, sen kommer Mimmi som sitter längst till höger i bilden, hon fyller 2 år i november och sen kommer Stina som nyss är fyllda 3 år.

Så mina & Lottas girls  är 1, 2 & 3 år vilket ju är fantastiskt för det gör att de har sååå mycket kul ihop när de leker. Och tänk så mycket KUL de kommer att ha med varandra då de växer upp och blir ännu större. Underbart! 🙂

Nu har min lilla sötis bajskalas här brevid mig så det börjar bli dags för mig att gå och byta en blöja 😉 Mamma står och lagar köttfärsbiffar (en av mina favvo rätter!) och vi ska strax äta middag och sen ska jag bada hjärtat. Jag tror hon kommer att somna hur gott och snabbt som helst idag efter allt lek hemma hos Lotta & Co.

Skiver mer då hon somnat! Önskar dig en jätte mysig söndag kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Tripp, trapp, trull…!”

 1. Jonas says:

  Skickar en hälsning från Stockholm. Båten väntar med Vidar och co.

  Stor kram!

 2. AnnaStina says:

  Mr.Snygg!
  Ååå vad avis jag blir nu… det låter ju bara helt lovely med båten. Hoppas du har gala kul och att du festar som bara den! Puss & Kram! 🙂
  P.S jag vill ha detaljer imorgon! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *